Szczepionki na korona wirusa

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.

Czy zaszczepisz się przeciwko koronawirusowi SARS-COV2?

TAK
70
72%
NIE
22
23%
NIE WIEM
5
5%

Liczba głosów: 97

Awatar użytkownika
dani888
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 12 lis 2019 20:15
Oddział NFZ: Podlaski
Staż sanatoryjny: 2

Re: Szczepionki na korona wirusa

Post autor: dani888 »

Tego można było spodziewać się , obiecanki cacanki i inne pierdoły :evil: , pozdrawiam :roll: .
A odnośnie szczepień to może trzeba jakiś hamulec włączyć niektórym , dobranoc .
Awatar użytkownika
darek
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 16 lut 2012 20:21
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 13 razy
Podziękowano: 84 razy

Post autor: darek »

Jest NOWA LISTA
Osób ,które mają być Szczepione gdy Nastąpią NORMALNE dostawy.
Właśnie podano że Lista Piątkowa jest już NIE WAŻNA
Bo w grupie 1A nie pojawili się ????

Czy Ktokolwiek nad Tym Panuje
Awatar użytkownika
Samosia
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 09 lut 2017 21:58
Podziękował: 7 razy
Podziękowano: 15 razy

Post autor: Samosia »

darek pisze: 24 sty 2021 12:08
Czy Ktokolwiek nad Tym Panuje
To nazywa się ,,bałagan nie kontrolowany"😃🙉😃🙉😃
Gość

Post autor: Gość »

Tydzień temu zarejestrowałam mamę poprzez Infolinię. No cóż... Po 30 minutach szukania w moim całkiem nie małym mieście tudzież okolicach udało się...koniec marca dobrych parę km od domu. Seniorka 80 plus..
Gadać mi się po próżnicy nie chce.
Awatar użytkownika
Esterka
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 13 gru 2019 19:01
Oddział NFZ: Mazowiecki

Post autor: Esterka »

Szczepienia przeciwko COVID-19. - Wszystkie szczepionki są już zajęte, nie mamy więcej miejsc. Prosimy seniorów, aby pozostali w domu i rejestrowali się przez internet lub dzwonili na infolinię. Jak tylko dostaniemy kolejne szczepionki, pracownicy zadzwonią z konkretnym terminem - mówił w niedzielę szef Kancelarii Prezesa Rady Ministrów Michał Dworczyk.

I gdzie ten i ten drugi tutaj z NS co tak od antyszczepionkowców i głupich nazywał tutaj ?ludzi o innym spojrzeniu na to bardello? No proszę coś napisać teraz na obronę za tymi co to mówią .A może przeprosić tak po męsku by wypadało teraz ?a może odstąpić swojej rodziny miejsca ?komuś ?no chętnie posłucham, przecież to ja byłam min tutaj nie normalną antyobywatelką co to innych będzie zarażać bo NIE BO NIE I nie wsiądzie do samolotu ,bez zaszczepienia, przestanie wogóle istnieć na tej planecie .Proszę pisać nie siedzieć jak tchórze w kącie .
Gość

Post autor: Gość »

Esterko, szkoda nerw. Żądni z nas antyszczepionkowcy. Ja tam realnie patrzę na zapewnienia wszelkiej maści autorytetów.
Tyłka sobie nie będę zawracać bo moja kolejka może za rok a może na swiety nigdy.
Awatar użytkownika
Esterka
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 13 gru 2019 19:01
Oddział NFZ: Mazowiecki

Post autor: Esterka »

Maju nie denerwuję się tylko siądzie taki jeden czy drugi do klawiatury pisze jednym palcem i poniża innych .Trzeba być niepoważnym powiem bardzo delikatnie by być tak pewnym swojej jedynej słusznej partyi,niepoważnym ?chyba jednak naiwnym i bezczelny m.
ZenekM197
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 27 cze 2020 20:53
Oddział NFZ: Podkarpacki

Post autor: ZenekM197 »

Różne zdania mamy i dobrze, bo temat "korony" nie jest nawet autorytetom dobrze znany, ciągle nowe opinie, a teraz o mutacji przedziwnej usłyszeć można w mediach, jedne państwa jeszcze bardziej się zamykają, a my ... Czas pokaże, bo znowu jest opinia, że nawet osoby zaszczepione mogą "koroną" zarażać i tak ciągle coś nowego wypływa, więc też mam zamiar zaczekać cierpliwie na dalszy ciąg wydarzeń... Może doczekam się konkretnych ustaleń i wtedy uwierzę🤔
Awatar użytkownika
Samosia
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 09 lut 2017 21:58
Podziękował: 7 razy
Podziękowano: 15 razy

Post autor: Samosia »

Znając realia w naszem kraju pewne było,że prędzej czy póżniej wszystko się posypie🙉Nie pozostaje nam nic innego jak uzbroić się w cierpliwość i czekać jak dalej ten serial szczepionkowy się potoczy.Jeśli chodzi o mnie to nadal chcę się zaszczepić pytanie tylko kiedy🤔🤔🤔
zbigniew165
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 03 maja 2016 22:43
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 10
Podziękował: 73 razy
Podziękowano: 97 razy

Post autor: zbigniew165 »

Samosia ja również czekam na możliwość zarejestrowania się, bo chęć na szczepienie się zgłosiłem do systemu już 15 stycznia.
W całej Europie zachwiał się system szczepień z winy producentów szczepionek i na to nikt nie ma wpływu, ale zaczekamy i się zaszczepimy. :)
ODPOWIEDZ