Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Gazeta.pl -
"Wielka Brytania.
W ciągu doby zaszczepiono niemal pół miliona osób. Preparat przyjęło już ponad 8 proc. populacji.
W ciągu doby w Wielkiej Brytanii przeciw COVID-19 zaszczepiono przeszło 478 tys. osób, najwięcej od rozpoczęcia kampanii szczepień - poinformował w sobotę rząd w Londynie. W tym samym czasie z powodu koronawirusa zmarło tam 1348 kolejnych chorych, zdiagnozowano też 33 552 nowe infekcje."
PAP, oprac. Magdalena Bojanowska
24.01.2021 07:38
jak widać nie każdy ma problemy
ANDY12345 szkoda nerw powtórzę za Mają przecież ten bohater nie rozumie ,a ja się mu wcale nawet nie dziwię Zdziwiła bym się vhętnie pozytywnie ale nie ma takiej możliwości .
Pozdrawiam
Ja się nie nerwuję , ja tylko informuję czy wskazuję. Jeżeli ktoś się powołuje, że w innych krajach szczepienie kuleje, to pokazuje to że tam też są ignoranci i laicy, a nie że mają kłopoty z producentem. Wszystko zależy od punktu zapatrywania i jak ktoś chwali z jednej strony , to ja pokazuję drugą stronę medalu , bo z reguły jest i czy się to podoba czy nie musi się z tym liczyć.
Do sprawy trzeba podchodzić racjonalnie , a nie z hura optymizmem .
ANDY12345 pisze: 24 sty 2021 20:06
Gazeta.pl -
"Wielka Brytania.
W ciągu doby zaszczepiono niemal pół miliona osób. Preparat przyjęło już ponad 8 proc. populacji.
W ciągu doby w Wielkiej Brytanii przeciw COVID-19 zaszczepiono przeszło 478 tys. osób, najwięcej od rozpoczęcia kampanii szczepień - poinformował w sobotę rząd w Londynie. W tym samym czasie z powodu koronawirusa zmarło tam 1348 kolejnych chorych, zdiagnozowano też 33 552 nowe infekcje."
PAP, oprac. Magdalena Bojanowska
24.01.2021 07:38
jak widać nie każdy ma problemy
JEST SZANSA
Informacja z Pierwszej ręki
Córcia -Synowa
Pierwsza Dawkę Szczepionki
Wraz Koleżankami Lekarkami Personelem Medycznym Otrzyma w czwartek 28 stycznia -Nadmieniam pracuje w Szpitalu zakaźnym jest w pierwszej grupie tzw ZERO
Natomiast Moja Diabetolorzka czyli lekarz Diabetolog -otrzymała informację że przewidywana jest na poniedziałek 1 lutego ( równiez pierwsze podanie)
ILE to ma być szczepionek do końca Marca ???
1 000 000
Jak Mieszkań
czy
1 000 000 jak samochodów elektrycznych
Dziś ukazała się Oficjalna informacja Kto został OFICJALNIE zakwalifikowany do Grupy 1-A
tzw
przewlekle chorych
Wszystko jasne
Witam ,zaczyna się niestety gra o zyski firm produkujących szczepionki- przerwane dostawy, nie wywiązanie się z kontraktów-a niektóre te właśnie firmy otrzymały potężne kwoty na badanie i wdrażanie ich a teraz nagle gdzieś znikają i jest podejrzenie że sprzedawane są komercyjnie poza umowami za większe pieniądze, bo nie interesuje ich zdrowie ludzi tylko jak największe zyski-jak wiemy z historii największe fortuny rodziły się w czasie wojen i takich właśnie epidemii, pfeizer już ma wielką karę za niedotrzymanie czy przekroczenie jakiś przepisów-ale to po nich spłynie jak po ...gów..ie-podniosą ceny i tak wyjdą na swoje-Smutne to ale prawdziwe-mam jednak nadzieję że ten........narodowy wcześniej czy póżniej odniesie skutek i będziemy BEZPIECZNI -czego Wam i Sobie Życzę ,Pozdrawiam
We wtorek przyjęłam pierwszą dawkę (grupa 0). Tego dnia nic się nie działo . W środę poczułam ból ręki -taki niezbyt wielki ale większy niż po grypie. Wieczorem pojawiła się temperatura do 38. Wzięłam pyralginę i po kilku godz. ok 24 temperatura spadła do normy. Przestała też boleć widać znieczulona środkiem ręka. Do dziś ręka nie boli , gorączka się więcej nie pojawiła , jest ok. Następna dawka 17.II. Na pewno macie wokół siebie osoby już po szczepieniu ale chciałam się z Wami podzielić moim doświadczeniem. Warto przed zaszczepieniem sprawdzić zawartość domowej apteczki Pozdrawiam i dużo zdrówka Wszystkim życzę
Widze Zosiu ,że opisujesz podobne objawy jakie wczoraj bo była szczepiona jak Pierwsza okazało się że była przesuwana 4 x razy Córcia
Z tym że Ona około 22,miała temperaturę 37,6 .
I rano pojechała na dyżur z obolałą ręką ( zawoził ją syn do szpitala )
Będzie wszystko dobrze
1 Zaszczepiony - Teraz Córcia pracuje za Królika wszyscy obserwują