Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Witaj Mirabello. W NIDZIE byłam dwa lata temu. Mogło w tym czasie coś się zmienić ale nawet jeśli tak to tylko na lepsze. Zajechałam raniutko i przywitały mnie panie które rozdzielały pokoje . Na wstępie dowiedziałam się że gdyby pokój mi nie odpowiadał mogę sobie wybrać inny o podwyższonym standardzie oczywiście za opłatą. Tak też zrobiłam.Co prawda miałam już niewielki wybór bo są to pokoje głównie dla komercyjnych kuracjuszy i w większości miały już rezerwacje ale wybrałam sobie cichy pokój na pierwszym piętrze. Cichy, bo z żadnej strony nie miałam sąsiadów jedynie salę konferencyjną i windę. Piętro niżej miałam basen. Super gimnastyka - polecam. Zabiegi rewelacyjne. Zwłaszcza SIARKA (dokupiłam prywatnie) , KRIIO SAUNA. Opieka tak lekarska jak i pielęgniarska SUPER. Tradycyjnie na turnusie rozchorował się mąż. Po telefonie do pielęgniarki otrzymał natychmiastową pomoc. Na stołówce troszkę ciasno ale daliśmy radę. Wyżywienie OK. Wszyscy bardzo się starają. Nie ma podziału na komercyjnych i NFZ. Jadłam przy jednym stole z prywatnymi gośćmi i zapewniam że dla wszystkich jest jednakowe meni. Pokoje codziennie sprzątane. Jeśli chcesz to dzwoń do NIDY i zrób rezerwacje. Nie robią problemów. Pozdrawiam.
W pokoju w którym mieszkałam były nowe ładne meble, lodóweczka, telewizor i czajnik. Łazienka w ładnych kafelkach z prysznicem. Pokój duży ale z widokiem na podwórze. Inne mają balkony z widokiem na park ale dopłata jest jeszcze wyższa.Proponuję Ci pierwsze piętro bo tam jest idealna cisza natomiast na parterze za względu na zabiegi jest większy ruch. Mam nadzieję że będziesz zadowolona.
Od 2 stycznia mam turnus w Nidzie.
Czy ktoś był tam ostatnio.
W październiku był remont ....czy się skończył?
....gdzie wybrać pokój i co z dostępem do internetu.
Mirabello, właśnie wróciłam i już podpowiadam w którym skrzydle brać pokój. Najlepiej w tym gdzie jest basen. Tam mają najlepsze pokoje i można wcześniej rezerwować. Powodzenia.
Ewiko ....dziękuję
Wróciłaś zadowolona i wypoczęta,a ja jestem w trakcie pakowania.
Pokoju nie rezerwowałam, jadę samochodem będę na miejscu ok 9.
Nie lubię być sama,liczę na miłą towarzyszkę.
.....pozdrawiam
Wczoraj wróciłam z Nidy....jestem zadowolona z pobytu.
Obiekt duży przystosowany dla osób niepełnosprawnych, z zabiegami na parterze i dużą stołówką na 1 piętrze.
Polecam ćwiczenia w basenie,kriokomorę i wspaniałych masażystów.
Najlepsze pokoje są w w dobudowanej części (za basenem)
i w części starej na ostatnim piętrze(tylko dla prywatnych kuracjuszy).