Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Tyle lat wytrzymały, to i jeszcze tych parę miesięcy wytrzymają, niech się tylko ciepło zrobi ... dawniej się gumkę wciągało, a teraz przyszywają , jak myślisz dlaczego ?
Cześć Majeczko , dobrze że możemy humorek poprawić
Dobry wieczór Pogaduchy, Rozbroiliście mnie tymi gumkami
Ostatnią procę z oryginalnymi gumkami takimi, jak w majtach kiedyś były to widziałam na filmie "Poszukiwany poszukiwana". Gosposia Marysia zrobiła procę, żeby syn Państwa, u których pracowała pobawił się, a ona w tym czasie miała chwilę dla siebie
Hicior dnia z gumkami na pogaduchach
Pozostały mi tylko gumki , kokardeczki od jorka
Fryzjer zaliczany , póżno w domku ,dopiero na forum
Dobranoc pogaduchy
Andy, to nie gumka, a raczej gumeczka, która i tak nie trzyma tego, co powinna
Dawniej Panie barchany nosiły, a dzisiaj trzy paseczki i ten cienki na górze to gumeczka