Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Dzień dobry Pogaduchy,
Wariacje na śniegu z figuram i
Nutko po tej rozgrzewającej herbatce to wszystkie figury bez problemu wykonasz tylko salta potrójnego z wyskokiem nie prøbuj, bo żyrandol spadnie
Andy , Nuciu ... co za aniołki na śniegu , o czym Wy prawicie To , ze orła można wywinąć jak jest ślisko to wiem ale o aniołkach nie słyszałam , o bałwanach jak najbardziej .
Widzę szarańczę , opanowała wszystko . Jak ją się tępi , wiecie może ?
Dani widzę to samo co Ty, ale im możesz napluć w twarz, a oni mówią że deszcz pada. Masz rację, że opanowali wszystkie tematy faktycznie jak szarańcza i pisząc musimy się zwracać po nicku do osoby z którą chcemy pisać.
Ot i do czego doszło Zbyszku , koszmar po prostu ale omijamy i tyle....
U nas mówi się tak ,,pluj świni w zęby to powie , że deszcz pada '' , w sumie oznacza jedno .
Weszłam dziś tu drugi raz , po obejrzeniu skoków narciarskich i aż mnie zatkało jak zobaczyłam te fałszywe nicki . Rozmawiajmy między sobą i będzie ok . Pozdrawiam .