Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Opis miejscowości uzdrowiskowych. Fotografie. Otoczka pobytów w sanatoriach. Nieco rozrywkowo, nieco turystycznie. Co warto zobaczyć, gdzie się rozerwać.
Chyba nie mówisz o City na M... bo ona taka zakręcona ,że można się zgubić
No gdzież bym śmiał bez Twojego pozwolenia .... a włanczam się tylko mi co innego wychodzi
Przyszedł czas na rehabilitację ambulatoryjną, dwa razy przekładaną, ale trzeba było w końcu się odważyć. Szukanie musiało poczekać...
Ale teraz temat trudniejszy nieco
Cześć wszystkim.
Nutko coś Ty się tak na te krzyże uparła? Świętą chcesz zostać? Kazek żeby nie pozbawiać Cię przyjemności szukania podpowiem; szukaj miejsca z nazwą składającą się z dwóch wyrazów na G i na Ż. Kolejność może też być
odwrotna. To nie ma znaczenia.
Gdzie mi tam znowu do świętości,Dzia_dku
Jak tylko weszłam w dojrzały wiek,to przeciwny kierunek obrałam
A krzyże,to kara dla Kazia za niepoprawne myśli ..... urlopu Mu się zachciało
Toś napodpowiadał Dzia_dku,aż dwie litery .... re re kum kum pod górę
Pewnie,że byłam..... powiedz gdzie ten film zobaczę,a powiem czy byliśmy na tej samej imprezie .
A film kręcili..... nawet płytkę mam
W białych adidaskach ,jasnych dżinsach i bluzeczce koloru brudnego różu występowałam
i brunetką jeszcze niefarbowaną wtedy byłam ..... widzisz mnie
I taki siwy,wysoki Pan się kręcił koło mnie ..... to nie Ty czasem