Kto ,lub co powoduje ,że wiele wartościowych ,pomocnych innym osób odchodzi z forum nasze sanatorium?

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
RudaAndzia
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 03 lis 2019 13:01

Re: Kto ,lub co powoduje ,że wiele wartościowych ,pomocnych innym osób odchodzi z forum nasze sanatorium?

Post autor: RudaAndzia »

Akurat, bo potrzebne to mnie, jak dziura a asfalcie :P
Zbyszku fajny chłop z Ciebie, ale tak sobie myślę, że chyba mózg masz prany przez te Koleżanki Forumowe ;) :D
Oj, coś mi się wydaje, że one to Cię dopiero załatwią, tak po koleżeńsku... :twisted:
zbigniew165
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 03 maja 2016 22:43
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 10
Podziękował: 49 razy
Podziękowano: 62 razy

Re: Kto ,lub co powoduje ,że wiele wartościowych ,pomocnych innym osób odchodzi z forum nasze sanatorium?

Post autor: zbigniew165 »

Koleżanki forumowe mam nadzieję, że już nie długo wypijemy kawę, jak zaczną się wyjazdy do sanatoriów i może spotkamy się na parkiecie. Oczywiście też porozmawiamy w realu o forum. :serce:
Awatar użytkownika
dani888
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 12 lis 2019 20:15
Oddział NFZ: Podlaski
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: dani888 »

Nasza Ewcia wypowiedziała się krótko ale do rzeczy :lol: :lol: .
Zbyszku , nie martw się , będzie dobrze :D , ja jako koleżanka postaram się nie zawieść :serce: ;) .
Czym nas więcej to i raźniej a że musimy zwracać się do siebie imiennie , trudno , damy radę . Niech moc będzie z Tobą .
Awatar użytkownika
Andrzej1958
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 23 maja 2018 19:18
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 5
Podziękował: 8 razy
Podziękowano: 28 razy

Post autor: Andrzej1958 »

Odpowiedzią na tak postawione pytanie jest właśnie dzisiejsza dyskusja. Tu i teraz. Szczególnie ostatnich kilka postów.
RudaAndzia
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 03 lis 2019 13:01

Post autor: RudaAndzia »

O proszę, wsparcie Zbyszek dostał,
będzie go to drogo kosztowało :lol: :lol:
wszystko z niego wyciągną te Koleżaneczki Forumowe, najpierw ja jestem klonem, a później Zbysiu przydomek dostanie 8-) :lol: :lol:
Ciekawe jaki :?:
Awatar użytkownika
dani888
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 12 lis 2019 20:15
Oddział NFZ: Podlaski
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: dani888 »

Andrzej1958 pisze: 01 lut 2021 19:10 Odpowiedzią na tak postawione pytanie jest właśnie dzisiejsza dyskusja. Tu i teraz. Szczególnie ostatnich kilka postów.
Andrzejku , co konkretnie masz na myśli ? Możesz to jakoś rozwinąć ? Pozdrawiam :)
zbigniew165
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 03 maja 2016 22:43
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 10
Podziękował: 49 razy
Podziękowano: 62 razy

Post autor: zbigniew165 »

Ewana miała dobry pomysł wymyślając ten temat, bo forum ożyło, głos w dyskusji zabrało dużo osób, a wymiana opinii jest potrzebna zwłaszcza w tym czasie, gdy nie ma wyjazdów i siedzimy w domu.
Nikt nikogo nie obraził i nie obraża, a może dyskusja przyniesie jakiś efekt pozytywny oczywiście dla nas i forum. :)
Awatar użytkownika
Andrzej1958
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 23 maja 2018 19:18
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 5
Podziękował: 8 razy
Podziękowano: 28 razy

Post autor: Andrzej1958 »

Dani, dokładnie to co napisałem.
Ostatnio "trójca" Hipokryt, Andzia i Zenek są mocno sekowani.
Jeśli inni, którzy opuścili forum, tak się czuli, to trudno się im dziwić.

Jeszcze o "trójcy". Nie jestem językoznawcą, ale Andzia i Zenek nie są klonami Hipokryta.
Wystarczy porównać styl pisania Hipokryta z pozostałymi.
Natomiast Andzia i Zenek piszą bardzo podobnie (styl). Nie wiem czy są jedną osobą czy nie. Ich sprawa. Piszą nie robiąc nikomu krzywdy swoimi tekstami. Czasem, jak dla mnie, piszą zbyt egzaltowanie, afektownie. Może to irytować, ale nic więcej.
Możliwe, że lubią (lubi) sami ze sobą rozmawiać.
Ja też czasem mówię sam do siebie. Czasem mam nieodpartą chęć pogadać z kimś mądrym. ;) :lol:
Awatar użytkownika
Atina
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 19 sie 2011 09:29
Oddział NFZ: Pomorski
Podziękował: 54 razy
Podziękowano: 34 razy

Post autor: Atina »

Nawet jak ktoś kogoś obraził :? to trzeba jej odpuścić.
Być ponad to ...
Witajcie wieczorową porą,ależ tu dziś ''ruch'' Zbigniewie zapłacimy wspólnie za kawę ;)
Andrzeju ostatnie zdania bardzo mi się spodobały ;)
Awatar użytkownika
darek
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 16 lut 2012 20:21
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 9 razy
Podziękowano: 35 razy

Post autor: darek »

ewana pisze: 01 lut 2021 11:05 Dzień dobry ! Pozwoliłam sobie założyć nowy temat .Zauważyłam ,że coraz mniej ciekawych osób ,które miały coś interesującego do powiedzenia ,nie pojawia się już na forum .Wiem jaką mamy obecnie sytuację ,wstrzymania wyjazdów do sanatoriów ,ale czy tylko to stało się powodem odejścia wielu fajnych osób z naszego sanatorium? Ciekawe jestem opinii na wspomniany temat .Pozdrawiam serdecznie forumowiczów.
Koleżanka "ewana" ze świętokrzyskiego zapodała Fajny temat.

Jest jedno rozwiązanie ,oczywiście wymagałoby to ZGODY Wszystkich forumowiczów.
Podpisania informacji dot RODO.

Aby móc zalogować się na Forum można stworzyć Kartotekę -Osób
Sprawa nie realna.
Każdy Forumowicz jako Nick uzywa swego Pesela
Pesel pozwala na zarejestrowanie.
Zniknęłyby Nicki byłyby Pesele
Fajna sprawa wyeliminowano by Klony czy Osoby zakładające kolejne Nicki
Zniknęłyby Osoby ,których czas MINĄŁ .

Fakt Felice ujęła w jednym zdaniu.

BRAK wyjazdow spowodował ograniczenie aktywności Forumowiczów.

Ostatnio nawet zastanowiłem się nad pewną rewolucją.
Jednak zastanawiam się czy warto.

Zastanawiam się sprawę chcę przedyskutować Z Administratorem.
Posiadam chyba pełną Bazę Wszystkich Obiektów Sanatoryjnych w Polsce ,aby teraz zaktualizowali informacje o swoich obiektach
I Pan Administrator mógłby stworzyć Kompleksową bazę Obiektów sanatoryjnych ze wszystkimi informacjami.
Ilośc pokoi ,standard pokoi , godziny posiłkow ,baza rehabilitacyjna ,atrakcje.

Wie działów marketingów obecnie przygotowuje nowe Foldery i tą wiedze można byłoby udostępnić w Naszym Portalu

Pamietajmy Wyjazdy nie długo nastapią a marazm w życiu zapewne się zmieni .
Po dniach złych Zawsze nastepują DOBRE
Zablokowany