głupoty nie trawię ,zadziwia mnie tylko jej ogrom na forum
Kto ,lub co powoduje ,że wiele wartościowych ,pomocnych innym osób odchodzi z forum nasze sanatorium?
- +alicja+
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 10 sty 2015 00:03
- Oddział NFZ: Dolnośląski
- Staż sanatoryjny: 4
Re: Kto ,lub co powoduje ,że wiele wartościowych ,pomocnych innym osób odchodzi z forum nasze sanatorium?
głupoty nie trawię ,zadziwia mnie tylko jej ogrom na forum
-
RudaAndzia
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 03 lis 2019 13:01
Re: Kto ,lub co powoduje ,że wiele wartościowych ,pomocnych innym osób odchodzi z forum nasze sanatorium?
Andrzeju dziękuję, cóż wniosek nasunął mi się samoczynnie, bo cóż nie lubię "klonowania problemów"
Jeżeli chodzi o
Niech tylko nam poluzują to mam nadzieję, że miło będzie nam spotkać się i na żywo pogadać, oj będzie wtedy dopiero ciekawie
Esterko, Słoneczko, Hipokryt liczę na Was i do zobaczenia na piwie czy też co tam wolicie, byleby mokre było, a w takim Towarzystwie to z przyjemnością spotkanie odbędę,
Ach "życie, kocham Cię nad życie..."
-
forumowicz
- Andrzej1958
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 23 maja 2018 19:18
- Oddział NFZ: Lubelski
- Staż sanatoryjny: 5
- Podziękował: 8 razy
- Podziękowano: 27 razy
Mam dzwonić?
- Sloneczko
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 23 kwie 2013 17:54
- Oddział NFZ: Świętokrzyski
- Staż sanatoryjny: 0
- Podziękował: 16 razy
- Podziękowano: 20 razy
i wyrywając chwasty
Nawet zdarzyło mi się ostatnio gadać i śpiewać do prysznica
Czy potrzebny mi psychiatra?
-
RudaAndzia
- Super Kuracjusz

Nie wiem kiedy, nie wiem gdzie, ale na piwo z Tobą idę zawsze kiedy tylko chcesz
Max, Słoneczko, odizolowane osoby, a szczególnie bardzo towarzyskie przechodzą teraz bardzo trudny okres
Moja koleżanka przytula i gada ze swoim psem
Słoneczko to zależy o czym śpiewasz i rozmawiasz z prysznicem
- Sloneczko
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 23 kwie 2013 17:54
- Oddział NFZ: Świętokrzyski
- Staż sanatoryjny: 0
- Podziękował: 16 razy
- Podziękowano: 20 razy
Niestety nieeeee.... cisza w eterze
-
RudaAndzia
- Super Kuracjusz