Kto ,lub co powoduje ,że wiele wartościowych ,pomocnych innym osób odchodzi z forum nasze sanatorium?

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Awatar użytkownika
+alicja+
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 10 sty 2015 00:03
Oddział NFZ: Dolnośląski
Staż sanatoryjny: 4

Re: Kto ,lub co powoduje ,że wiele wartościowych ,pomocnych innym osób odchodzi z forum nasze sanatorium?

Post autor: +alicja+ »

nie szukam poparcia, wyrażam swoje zdanie,nie każdy musi podzielać,ale nie zlęknę się i nie urazi mnie żadna riposta,nie ucieknę ... :!:

głupoty nie trawię ,zadziwia mnie tylko jej ogrom na forum :roll:
RudaAndzia
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 03 lis 2019 13:01

Re: Kto ,lub co powoduje ,że wiele wartościowych ,pomocnych innym osób odchodzi z forum nasze sanatorium?

Post autor: RudaAndzia »

Dyskusja trwa, ale chciałam podziękować :serce:
Andrzeju dziękuję, cóż wniosek nasunął mi się samoczynnie, bo cóż nie lubię "klonowania problemów" :lol:
Jeżeli chodzi o 🍻 piwo to szczególnie w okresie upałów, latem lubię spotkać się ze znajomymi i przy ruszcie :D albo na działaczce podegustować dobre piwo, a ostatnio nawet pierwszy raz w życiu piłam zielone z sokiem malinowym 😋 Pycha :P
Niech tylko nam poluzują to mam nadzieję, że miło będzie nam spotkać się i na żywo pogadać, oj będzie wtedy dopiero ciekawie ;) :lol: :lol:
Esterko, Słoneczko, Hipokryt liczę na Was i do zobaczenia na piwie czy też co tam wolicie, byleby mokre było, a w takim Towarzystwie to z przyjemnością spotkanie odbędę, :D
Ach "życie, kocham Cię nad życie..."
Awatar użytkownika
Esterka
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 13 gru 2019 19:01
Oddział NFZ: Mazowiecki

Post autor: Esterka »

+alicja+ na niektóre (powiem grzecznie ) argumenty może być tylko taka odpowiedź :D po za tym skąd Ty wiesz kto z kim i dlaczego ?no chyba jednak wiesz to domena zbierających informacje o innych to po pierwsze ,po drugie oj dużo czytalam i w Twoim wydaniu różności z którymi można polemizować i uznać za głupoty. :o
Awatar użytkownika
Esterka
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 13 gru 2019 19:01
Oddział NFZ: Mazowiecki

Post autor: Esterka »

Andziu masz moje słowo :serce: Tobie się nie odmawia ;) :D
forumowicz

Post autor: forumowicz »

My tu w Polskim Towarzystwie psychiatrycznym jesteśmy zalewani telefonami. Proszę Państwa wyjaśniam że w czasach izolacji czy kwarantanny rozmawianie z kwiatami, ścianami czy ze schodami jest rzeczą zupełnie normalną, prosimy się zwracać do nas telefonicznie tylko w przypadkach gdy otrzymujecie odpowiedzi. Dziękuje.
Awatar użytkownika
Andrzej1958
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 23 maja 2018 19:18
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 5
Podziękował: 8 razy
Podziękowano: 27 razy

Post autor: Andrzej1958 »

Mnie echo zaczęło odpowiadać .... Chyba.
Mam dzwonić?
Awatar użytkownika
Sloneczko
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 kwie 2013 17:54
Oddział NFZ: Świętokrzyski
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 16 razy
Podziękowano: 20 razy

Post autor: Sloneczko »

Max :kwiat: czy ty sobie wyobrażasz że ja gadam z kwiatkami a nawet z marchewką. Gadam do niej klęcząc na kolanach
i wyrywając chwasty :? I do tego kwarantanna czy odizolowanie nie jest mi w ogóle potrzebne :lol:
Nawet zdarzyło mi się ostatnio gadać i śpiewać do prysznica :shock:
Czy potrzebny mi psychiatra? :?
RudaAndzia
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Esterko, dziękuję :serce:
Nie wiem kiedy, nie wiem gdzie, ale na piwo z Tobą idę zawsze kiedy tylko chcesz 8-) :lol:
Max, Słoneczko, odizolowane osoby, a szczególnie bardzo towarzyskie przechodzą teraz bardzo trudny okres :twisted:
Moja koleżanka przytula i gada ze swoim psem 8-)
Słoneczko to zależy o czym śpiewasz i rozmawiasz z prysznicem 8-) , mam delikatne pytanie, czy słyszysz odpowiedź :?: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
Sloneczko
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 kwie 2013 17:54
Oddział NFZ: Świętokrzyski
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 16 razy
Podziękowano: 20 razy

Post autor: Sloneczko »

Andziu nieraz bym chciała aby mi odpowiedziano :lol:
Niestety nieeeee.... cisza w eterze :roll:
RudaAndzia
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Kiepski prysznic 8-) :lol: :lol: może wymień na nowy ;) wtedy jest szansa, że coś z tego wyjdzie 8-) :lol: :lol:
Zablokowany