Sanatorium miłości

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Awatar użytkownika
To_ja_Jowita
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 27 sty 2017 22:02
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 4

Re: Sanatorium miłości

Post autor: To_ja_Jowita »

Podsumowując najważniejsza jest w życiu miłość.
Miłość jest najwspanialszą wartością życiową, nośmy ją w sobie i dzielmy się nią, bo bez niej sobie nie poradzimy.
Awatar użytkownika
Hipokryt
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 11 lut 2015 18:49
Staż sanatoryjny: 21

Post autor: Hipokryt »

.... nosimy milość tą w sobie, więc również czasami niekiedy zabieramy ja do sanatorium :)
Czyli - w sanatorium może być tak jak w tytule :D
A z dzieleniem się to bardzo ostrożnie :lol:
Awatar użytkownika
To_ja_Jowita
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

[/quote]

... a jeśli byłby to film o miłości osób niepełnosprawnych intelektualnie :?: Przecież naszym "chłopakom" niewiele do nich brakuje a ich nie lubisz :shock:

Hipokryt tylko cię kopnąć w kolano, przecież ja nie mam nic do niepełnosprawnych, przeszkadza mi tylko w "chłopakach do wzięcia" ta ich bezradność życiowa spowodowana lenistwem, wygodnictwem, lepiej im lecieć pod sklep i wyżłopać flaszkę niż zadbać o siebie i bliskich. Kradną, siedzą w więzieniach, chlają na umór i narzekają na zły los ... Nawet jak jakiemuś udało się poderwać dziewczynę to nie na długo, bo kto chciałby być z pijakiem, nierobem ...

Nie wiem dlaczego łączysz z nimi niepełnosprawnych, chętnie obejrzałabym ludzi na wózkach ze swoimi pasjami, widzimy niejednokrotnie jak ludzie na wózkach tańczą - cudna sprawa. Codziennie rano widzę niewidomego człowieka jak dojeżdża (chyba do pracy) pociągiem, zawsze wie gdzie wysiąść, i chociaż po drodze pociąg staje pod semaforem on zawsze wie, która to jego stacja. Jest dla mnie bohaterem ...
Awatar użytkownika
Hipokryt
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Jowita - możesz mnie kopać w co zachcesz aż zrozumiesz, że czym innym jest niepełnosprawność fizyczna (o której piszesz) od niepełnosprawności intelektualnej, do której bliżej "chłopakom". To im się nalezy pomoc, wsparcie i szacunek a nawet terapia i opieka. Każdy przypadek jest odmienny, więc nie traktujmy wszystkich tak samo.
A najlepiej trochę pobyć z nimi np. jako wolontariusz i wtedy prędzej ich zrozumiesz .
Polecam zamiast tytułowych elit i luksusów :D
Awatar użytkownika
To_ja_Jowita
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Hipokryt pisze: 01 lut 2021 22:13 .... nosimy milość tą w sobie, więc również czasami niekiedy zabieramy ja do sanatorium :)
Czyli - w sanatorium może być tak jak w tytule :D
A z dzieleniem się to bardzo ostrożnie :lol:
Hipokryt myślałam o takiej "czystej" miłości do dzieci, przyrody, o zwykłej życzliwości do świata i ludzi, to taka zdrowa miłość
A tobie wszystko się kojarzy z seksem i to jeszcze w sanatorium ...wstydź się :lol: :lol:
Awatar użytkownika
Hipokryt
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Jowita - i w ten sposób powróciliśmy do tematu jak w tytule :D
Wstydzić się to powinien nasz bohater serialu o imieniu Wiesław :shock: Facet dostał się do programu, lecz zadeklarował totalny brak miłości, którą mógłby komuś ofiarować. Skoro nie jest zainteresowany miłością i znalezieniem partnerki, to po co zajął miejsce w programie tym, którzy szukają miłości :?: Albo zgłaszając się do programu miał takie zamiary, a gdy się rozejrzał to zmienił zdanie i nastawienie do Pań (według nich jest bardzo przystojny) :o
Coś mi się wydaje, ze ten Wiesiek ma coś w sobie z hipokryty, więc dlatego mu się przyglądam jako ekspert :lol:
RudaAndzia
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 03 lis 2019 13:01

Post autor: RudaAndzia »

Hipokryt,
Mnie Wiesiek nie pociąga :oops: , tylko czemu Jadzia te różowe włosy miała na głowie :?: :o, moim zdaniem nie wyglądało to dobrze. Osobiście lubię ją z jej naturalną fryzurką, a Wiesiek jak Jadzię zobaczył to zbaraniał :roll: i nie wiedział jak się zachować, na takie różowe włosy to pewnie tylko w Internecie miał okazję popatrzeć 8-) :lol: :lol:
Awatar użytkownika
Hipokryt
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Ruda - to była Halinka w niebieskiej Peruce a nie röźowej , czyli nie Jadzia :lol:
Takie peruki kupisz w chińskich sklepach :lol: Idealne na bal przebierańców :lol: Mam takie peruki i zawsze zabieram na turnusy :lol:
P.S. nie rozumiem jak największy przystojniak ma najmniejsze libido 💏 może coś z nim nie tak :?:
RudaAndzia
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 03 lis 2019 13:01

Post autor: RudaAndzia »

Hipokryt,
Nakryłeś mnie ;) :lol: :lol:
ale wpadkę zaliczyłam :lol: :lol:
Ciekawe czy w różowym, czy w niebiańskim kolorze byłoby mi do twarzy :?: :twisted:
Oj, Przystojniak, nie mój typ:?:
Moim zdaniem spasował, libido :?: , a kto to wie : :?: twisted:
Awatar użytkownika
To_ja_Jowita
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Myślę, że przed kamerami nie ma nikt szansy na miłość, żeby powstało uczucie ludzie muszą ze sobą beczkę soli zjeść. Nasi bohaterowie mają już za sobą parę ładnych lat życia na tym świecie i byle kwiatuszek czy komplement nie zawróci im w głowie. Te drugie związki nie są łatwe, wymagają pracy z obu stron. Ale niektórym wychodzi perfekcyjnie ... Ja stawiam na Władysława i Jadzię, oni dadzą radę ..

Halinka faktycznie przesadziła z tą peruką, zamiast zauroczyć Wieśka to zrobiła z tej randki komedię ......... ja uśmiałam się do łez. Ale i tak Halinkę lubię najbardziej ..
ODPOWIEDZ