Sanatorium miłości
-
Gość
Re: Sanatorium miłości
.co do naszych par...ooroczy Jadzi i Władysława nie widzę tam nikogo.
Miłość nie rodzi się na siłę... jeżeli ma się pojawić to się pojawi. Kamery uczuciu jak dla mnie nie służą.
Zobaczymy jak się to dalej potoczy.
- Hipokryt
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 11 lut 2015 18:49
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 21
Trochę przegapiłem ostatni odcinek, więc nie znam przyczyny, ale trochę mi jej szkoda, bo to sympatyczna Kobieta
- To_ja_Jowita
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 27 sty 2017 22:02
- Staż sanatoryjny: 4
Hipokryt Ania po randce ze Zbyszkiem wzięła na poważnie jego deklaracje, że darzy ją sympatią i chciałby aby spróbowali być razem. Po czym coś mu się przestawiło i zaczął adorować Janinę. Ania nie wytrzymała emocji i łzy się polały. To z kolei doprowadziło do nieporozumień między Anią i Janiną , a ponieważ mieszkają w jednym pokoju to jest to trudne dla ich obu.Hipokryt pisze: 04 lut 2021 17:42 A jak to się stało, że w naszym ulubionym serialu polały się łzy u Pani Anny![]()
![]()
Trochę przegapiłem ostatni odcinek, więc nie znam przyczyny, ale trochę mi jej szkoda, bo to sympatyczna Kobieta![]()
Szkoda nam Ani, ale myślę, że jeszcze za wcześnie na takie poważne deklaracje. Czas pokaże która bardziej pasuje do Zbyszka, teraz pewnie jeszcze on sam tego nie wie,
- Hipokryt
- Super Kuracjusz

Kciuków za nikogo nie trzymam i nikomu nie kibicuję, bo miłość to nie sport
Jednak polubiłem tą Annę, bo to miła osoba, no i wielokrotnie bywałem w jej stronach obok Piwnicznej-Zdrój
Być może gdzieś kiedyś mogliśmy się tam minąć zupełnie przypadkiem
Czekamy do niedzieli na dalszy rozwój wydarzeń w "Sanatorium Miłości"
- To_ja_Jowita
- Super Kuracjusz

Myślę, że taki "kubeł zimnej wody" dla Ani dobrze jej zrobi, trochę ją wzmocni, ostudzi emocje i pozwoli z boku spojrzeć na sprawę.
-
RudaAndzia
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 03 lis 2019 13:01
Ania jest w "Sanatorium Miłości" i chce znaleźć swoją miłość i chyba miała nadzieję, że tak jest, bo Pan stworzył i słowami i swoim zachowaniem wrażenie, że jest nią zainteresowany, ale później zaczął się rozkręcać i odnoszę wrażenie, że już dwie Panie są nim zainteresowane
-
forumowicz
-
RudaAndzia
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 03 lis 2019 13:01
- To_ja_Jowita
- Super Kuracjusz

Ja tam kibicuję Władysławowi, porządny gość z niego
- Hipokryt
- Super Kuracjusz

Sanatorium miłości
Okazuje się, że w naszym ulubionym serialu telewizyjnym jest bardzo podobnie jak na naszym ulubionym Forum
Jedna mała różnica, to płeć uczestników. Tam widać płeć czy to Pana czy Pani, na Forum niekoniecznie
Dziś powtórka ostatniego odcinka, więc słynne "Łzy Pani Ani" można obejrzeć ponownie
A już jutro premierowy odcinek