Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Znalazłam dopiero turnus rehabilitacyjny w Darłówku . Hotel **** Amber Port , ceny za nocleg bardzo wysokie ale turnusy zupełnie nie. W maju 1850zł ale w pokojach 2 os.i więcej . Pytałam o dopłatę do 1 os. ale Pani nie umiała odpowiedzieć, ma oddzwonić .
Zosia wejdź na stronę Ośrodka Rehabilitacyjno-Wypoczynkowego " U Pirata " w Łebie, bo dostałem taką ofertę z Ogólnopolskiej Karty Seniora. Jeżeli masz taką kartę to jest nawet 10% taniej
Na ich stronie jest oferta i turnusy dwu tygodniowe w dobrej cenie, ale chyba nie mają pokojów jedynek. Trzeba zadzwonić i się upewnić.
Zosiu, ostatnio przeglądałem oferty różnych ośrodków. Tam gdzie nie mieli jedynek, proponowali pokój dwuosobowy z dopłatą ok 300-350 zł za turnus 2-tygodniowy.
Jeśli Łeba to ja serdecznie polecam ośrodek Maxim i jest o kilkaset zł tańszy niż ten wymieniony wyżej .Opinie nie były w necie ciekawe ale zaryzykowałem i byłem bardzo zadowolony .Jak się dobrze zliczy to nawet jest 5 zabiegów dziennie ,wciąż się tam rozbudowują a i ważne są jedynki bez problemu w cenie tańszej niż gdzie indziej dwójki ,gdzieś już chyba ośrodek opisywałem nawet, chętnie tam wracam ,polecam raz jeszcze
Pancerzn właśnie jestem w trakcie szukania turnusu w Świnoujściu i na razie nie znalazłem z czynną bazą zabiegową, a obdzwoniłem wszystkie ośrodki i hotele.
Z informacji, które pozyskałem wynika, że nad morzem ośrodki i hotele z bazą leczniczą dopiero otworzą się w końcu marca lub na początku kwietnia.
Wszystko opisałem w temacie Spotkania w Świnoujściu.
zbigniew165 pisze:(...) obdzwoniłem wszystkie ośrodki i hotele (...)
Zbyszku piszesz, że obdzwoniłeś wszystkie ośrodki i hotele w Świnoujściu;
Jestem ciekaw czy kontaktowałeś się z "Wodnikiem na Sienkiewicza ?
Na ich stronie jest informacja, że jeśli pozwolą przepisy to zapraszają
jeszcze w lutym i w marcu. Pobyty z wyżywieniem i zabiegami.
Zbyszek tam nikt w tym Wodniku nie odbiera telefonu, a jest to sanatorium, to wydaje mi się, że jest nieczynne, ale dziękuję za info.
Właśnie w tej chwili udało mi się dostać rezerwację w Barbarce od 20 lutego.
Wiem odwiedzam temat z Świnoujściem ,fajnie ,że coś ci się udało jeden zadowolony ,ja na razie odpuszczam temat do kolejnej zimy co najmniej ale chętnie posłucham jak byłeś zadowolony po pobycie ,daj znać koniecznie