Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
dani888 pisze: 01 lut 2021 20:56
W takim razie zapytam Jana a wiem , ze nie skłamie...
Nie pamiętam dokładnie o co chodziło a nie chce mi się grzebać w temacie, to był żart w stosunku do Hipokryta chyba , ale na pewno nie robiłem żadnego castingu bo z jakiej racji.
Dani mam do ciebie pytanie: skąd wiesz że nie kłamię, czyżbyśmy się znali?
Janie nie znamy się osobiście i faktycznie - Hipokryt wtedy podparł się Twoją osobą odnośnie castingów do tych programów , dlatego tak napisałam . Odnośnie Ciebie to nie było nic złego , zapewniam Cię , pozdrawiam ciepło i sorki za zamieszanie jeśli tak to odebrałeś .
Mazrena uważam, że ta edycja jest najgorsza, niewiele się dzieje, brak im pomysłów na seniorów, przydałoby się trochę uśmiechu w tym wszystkim. Anna widać, że się pogodziła już z tą sytuacją, a Zbyszka nawet nie było stać na to żeby wyjaśnić całą sytuację z dziewczynami. Myślę, że Anię stać na lepszego człowieka niż ten gamoń Zbyszek.
Najbardziej męski z nich wszystkich to Władysław, no może z urody niekoniecznie jest moim faworytem ale z charakteru tak
Jowita,
Wiedzą, wiedzą jak ludzie w sanatorium się bawią tylko teraz swoje role grają. I zastanawia mnie zachowanie Jadzi, czy to gra w stosunku do Władysława, czy też "miętę" poczuła do innego Pana
Oj, ciekawe czy dalej Panie będą się zastanawiały, czy znalazły księcia na złotym rumaku czy też miłość swojego życia A może znajdą i to i to
Andzia nie podobało mi się zachowanie Jadzi, mogła w sposób bardziej kameralny powiedzieć mu, że nie mają szansy na związek. Władysławowi było bardzo przykro usłyszeć to razem z całym światem. Nie było to miłe, ale zachował się jak prawdziwy mężczyzna, z podniesioną głową odszedł, chociaż widać było łzy w kącikach oczu.
Zobaczymy co dalej będzie z Jadzią, ale nie sądzę aby coś jej wyszło ze Zdzisławem ...