Sanatorium miłości

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
RudaAndzia
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 03 lis 2019 13:01

Re: Sanatorium miłości

Post autor: RudaAndzia »

Jowita,
Ciekawe, nie dajesz szansy Jadzi na związek ze Zdzisławem, a może takiego partnera szukała i znalazła, sądzę, że przekonamy się o tym w następnych odcinkach.
RudaAndzia
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Jowita, masz rację Pan Władysław to świetny, z klasą mężczyzna i mam nadzieję, że uda mu się znaleźć kobietę swojego życia, z którą będzie szczęśliwy.
Gość

Post autor: Gość »

Ja się już troszkę pogubiłam. Postawiłam na Jadzię i Władysława...a tu klapa i tak jak mówicie nieoczekiwana i do tego w niepasującym mi do Jadwigi stylu.
Poza tym żadnej chemii tam u nikogo nie widzę. Ale i nikt nie powiedział, że być musi.
Jedno jest pewne gdybym tam trafiła wyjechałabym bez pary, ale w gdybym pokusiła się o ranking było by tak
Władysław, Zdzisław, Zbigniew, Andrzej , Wiesław i ...no jakże inaczej zabawny Edzio. Jeżeli chodzi o Panie i sympatię : Halinka, Janina, Jadwiga, Anna, Teresa i Krystyna. Siebie w takim programie nie widzę.
Gdybym była mężczyzną wzięłabym w ciemno Halinkę. Kocham takich prawdziwych do bólu ludzi. Niestety po 60tce ładna d.....też wydaje się być na pierwszym miejscu. Życie.
Awatar użytkownika
Andrzej1958
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 23 maja 2018 19:18
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 5
Podziękował: 13 razy
Podziękowano: 79 razy

Post autor: Andrzej1958 »

Majka napisała:
....
Niestety po 60tce ładna d.....też wydaje się być na pierwszym miejscu. Życie.
Gdzieś wcześniej pisałem, że my faceci jesteśmy wzorkowcami. I ta ładna d..., jest dobra na początek, bo potem może się okazać, że to tylko ładna d... i nic więcej.
Zresztą Wy kobiety doskonale wiecie co faceta przyciąga. Stąd też te makijaże, pusch upy, bielizna wyszczuplająca itd. Wszystko po to by wzrok przyciągnąć i uzyskać zainteresowanie.
A jeśli pod karoserią wnętrze jest nieciekawe, to wielu sobie taką panią odpuszcza.
Ale by poznać to wnętrze to trzeba czasu.
Gość

Post autor: Gość »

To prawda Andrzeju ...ale wiesz są Panowie , którzy ładną karoserię omijają i bardzo szybko widzą to "coś" nie ubrane ładne ciuchy, nie pomalowane i podrasowane push upem i innym ustrojstwem. I takowym chwała za to.
Tak myślę, że te 3 dni tygodnie (czy 4 bo nie jestem pewna) w różnych okolicznościach pokaże z kim mamy do czynienia....a serce nie sługa co prawda ale jest na tyle mądre , że nie da się do niczego zmusić ale też na tyle głupie bo kołata tam gdzie z różnych przyczyn absolutnie nie powinno.
Jesteśmy tylko i aż ludźmi.
I tutaj przekaz do pewnego bardzo mądrego Mężczyzny, który umie odrzucić tą zewnętrzną otoczkę , zobaczyć i docenić wnętrze jak nikt inny na świecie. :serce: I nie cierpi tego serialu :lol:
Awatar użytkownika
Andrzej1958
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Szczerze powiedziawszy, ja nie oglądam tego programu. Nie lubię takich formatów.
Wypowiadam się czysto teoretycznie, na podstawie lektury tego tematu.

Mam nadzieję, że ten Mężczyzna odczyta Twój przekaz.
No chyba że też nie cierpi naszego forum. :lol:
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 26 maja 2018 11:42
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 3
Podziękował: 4 razy

Post autor: ANDY12345 »

Miłość nie jest na pokaz, a ten jak i podobne seriale jest zdecydowanie na pokaz :roll: .
Jedyne co widać to otwartość niektórych osób.
RudaAndzia
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Andrzeju,
zaraz bęcki Ci sprawię, bo któż nie lubi naszego Forum :?: ;) :lol: :lol: Takich tu nie widzę i nie mam zamiaru zobaczyć 8-) :lol:
A co chodzi o "karoserię", czym starsza tym bardziej wartościowa :P, o czym miłośnicy starych aut świetnie wiedzą.
Wzrokowcy, cóż pewnie Wszystkie kobiety kochają i te ubrane i nie... pewnie jeszcze bardziej :oops:
Serca :serce: nie da się oszukać blichtrem :mrgreen:
Awatar użytkownika
Andrzej1958
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz