Kto ,lub co powoduje ,że wiele wartościowych ,pomocnych innym osób odchodzi z forum nasze sanatorium?

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
RudaAndzia
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 03 lis 2019 13:01

Re: Kto ,lub co powoduje ,że wiele wartościowych ,pomocnych innym osób odchodzi z forum nasze sanatorium?

Post autor: RudaAndzia »

Jacku,
Jeżeli Medi to Kobieta, tu uwierz mi jeszcze Cię może zaskoczyć i chyba najlepiej, jak się sam o tym przekonasz, bo nie wiadomo tak do końca, co komu chodzi po głowie ;) :lol: :lol:
Awatar użytkownika
Hipokryt
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 11 lut 2015 18:49
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 21

Re: Kto ,lub co powoduje ,że wiele wartościowych ,pomocnych innym osób odchodzi z forum nasze sanatorium?

Post autor: Hipokryt »

Ruda - i znowu wpis o "sprawdzaniu płci" konkretnego Forumowicza. :lol:
Jakie to ma znaczenie ❓ Masz tu taką płeć, jaką sobie wybierzesz. W życiu realnym niekoniecznie :lol:
Jest na Forum miejsce dla każdej płci (a jest ich mnóstwo 😉) oraz dla osób transpłciowych i bezpłciowych. :shock:
Kto się tu dobrze czuje to stąd nie odejdzie, bo każdy człowiek jest wielką wartością :D
RudaAndzia
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Hipokryt,
Wiesz😚 to tak na wszelki wypadek, żebym się nie nacięła,😀🤭 bo kierunek płci mam jeden 🤗
A o wartości naszej tu na Forum można się doskonale przekonać 🤓🤣, 👍
Buziaki 💋 wysyłam, a co mi tam 😀😀😀🤭
Awatar użytkownika
medi
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 22 lip 2011 15:26
Staż sanatoryjny: 6

Post autor: medi »

jacky6 pisze: 09 lut 2021 23:24
Znając Medi można wszystko przewidzieć.

:mrgreen: :ugeek:

No nie wiem czy jestem przewidywalna :roll: :) nie liczyłabym na to . ;)
RudaAndzia
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Medi, kobieta jest nieprzewidywalna jak rozkapryszona pogoda i wtedy wiadomo, że to kobieta, już mam pewność pewną, co do Twojej tożsamości i chyba coraz bardziej już Cię lubię 8-) :D
Tak trzymaj 👍🥰
Awatar użytkownika
medi
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

No cóż. Mój mąż się nie nudzi.Raz ma żonę rudą ,raz blondynkę,raz czarną. Czasami słodką idiotkę troszkę infantylną,czasami stąpającą po ziemi babę cos w wersji żon kolonistów dzikiego zachodu ,A czasami wsciekłą osę. Nie nudzi się chłop że mną ale często woli ciepły fotel przed telewizorem u swojej mamusi :lol:
RudaAndzia
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Medi, ten fotel u mamusi ma swoje plusy i minusy, nie przestawiaj go, to znaczy fotela 8-) jeżeli chcesz mieć w domu święty spokój ;) :lol: :lol:
Awatar użytkownika
ewana
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 09 lut 2020 07:23
Oddział NFZ: Świętokrzyski

Post autor: ewana »

Maks! Dobre! :lol:
Awatar użytkownika
medi
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

No popatrz Ruda mamy identyczne punkt widzenia w sprawie tego fotela ;) :D .Czasami jeszcze mu herbatki przyniosę i kocykiem otulę i ....Mam święty spokój przez kilka godzin :lol:
Zablokowany