Kto ,lub co powoduje ,że wiele wartościowych ,pomocnych innym osób odchodzi z forum nasze sanatorium?
- ANDY12345
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 26 maja 2018 11:42
- Oddział NFZ: Małopolski
- Staż sanatoryjny: 3
- Podziękował: 4 razy
Re: Kto ,lub co powoduje ,że wiele wartościowych ,pomocnych innym osób odchodzi z forum nasze sanatorium?
Re: Kto ,lub co powoduje ,że wiele wartościowych ,pomocnych innym osób odchodzi z forum nasze sanatorium?
Media muszą być wolne, tym bardziej prywatne. Tu nie ma miejsca na półśrodki.
Panie Administratorze, proszę o wyjaśnienia, i reakcję. W przeciwnym razie wynoszę się z Forum, zostawiając niesmak i obietnicę że nie zostawię tego tematu poza Forum To jest niedopuszczalne łamanie prawa człowieka do bycia Człowiekiem. Forum to Ludzie, a nie roboty na które można nasikać śmiejąc mu się w twarz, tak się teraz poczułem.
Pozdrawiam.
Ogrodnik.
- dani888
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 12 lis 2019 20:15
- Oddział NFZ: Podlaski
- Staż sanatoryjny: 2
Moje posty również poznikały ale przestałam się już temu dziwić
Złośliwość ludzka nie zna granic , ja przynajmniej piszę to co myślę .
Nigdy jeszcze nie zgłosiłam nikogo choć nie raz i nie dwa pisane były i są nadal
niepochlebne posty , jestem ponad to i tyle .
Pozdrawiam forumowiczów .
P.s. nikt nie przyzna się publicznie , że zgłaszał moderatorowi .
Poza tym - nie byłam o tym powiadamiana
- Andrzej1958
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 23 maja 2018 19:18
- Oddział NFZ: Lubelski
- Staż sanatoryjny: 5
- Podziękował: 13 razy
- Podziękowano: 79 razy
Mój dyktator i nie tylko mój zniknął.
- dani888
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 12 lis 2019 20:15
- Oddział NFZ: Podlaski
- Staż sanatoryjny: 2
Andrzeju , kogo masz na myśli ?
Poza tym miłego dnia .
- Andrzej1958
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 23 maja 2018 19:18
- Oddział NFZ: Lubelski
- Podziękował: 13 razy
- Podziękowano: 79 razy
Zostały one skasowane.
Skasował Admin. Kto zgłosił? Bóg jeden wie.
- Hipokryt
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 11 lut 2015 18:49
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 21
- bardzyk2
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 21 cze 2020 14:03
- Oddział NFZ: Śląski
- Podziękowano: 7 razy
Nie jestem ani wartościowa, ani specjalnie pomocna. Nigdzie nie odeszłam, ale nie potrafię i raczej nie chcę się włączać w obecne dyskusje. Czytam sobie posty, bo jest tu bardzo wielu fajnych, wartościowych ludzi i dobrze
Kaloryfery mam ledwie letnie (awaria w mieście), więc wybieram się pod kocyk z ciepłą herbatką
Pozdrawiam Wszystkich bez wyjątku bardzo cieplutko i życzę miłych, smacznych i wesołych ostatnich Dni Karnawału. A tym co liczą dni do wyjazdu
A to na Walentynki dla Wszystkich Zakochanych w Ludziach, Pogaduchach, kotkach, pieskach, storczykach, ogrodach, kakałku, plażach morskich, górach polskich itd....., itp........
seduszkaRe: Kto ,lub co powoduje ,że wiele wartościowych ,pomocnych innym osób odchodzi z forum nasze sanatorium?
Po pierwsze, to pisałem do Was czyli ludzi,
po drugie sam to pisałem, a ja mam szacunek do tego co robię i do Siebie.
-
Gość