Dzień dobry... Forum Nasze Sanatorium. Rozmowy dzień i noc...Razem...

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Awatar użytkownika
BozenaMat
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 24 lip 2018 18:32
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 2
Podziękował: 6 razy
Podziękowano: 34 razy

Re: Dzień dobry... Forum Nasze Sanatorium. Rozmowy dzień i noc...Razem...

Post autor: BozenaMat »

Wpadła, wypadła i znów wypadnie :) Nastały u mnie spokojne dni, sądziłam, że wrócę na Forum, zacznę być aktywna, ale... to już nie to Forum. Nie dla mnie.
"Nie mówi się nigdy za długo, gdy się mówi to, co powiedzieć trzeba."
Eugene Delacroix
Więc powiem krótko. Nie widzę teraz siebie na tym Forum. Nie czuję go, nie pasuje mi obecna atmosfera. Nie usuwam nicka, znikam na jakiś czas. Może coś się zmieni, może nie. Może wrócę, może nie. Kontakt ze znajomymi mam, będę się odzywała.
Proszę, nie komentujcie tego posta. Po prostu daję Wam znak, że czuję się dobrze, wszystko u mnie w porządku, a moja nieobecność to....... ruszenie na inne ścieżki :)
Trzymajcie się zdrowo :) :serce: :kwiat:
Gość

Post autor: Gość »

Bożenko 🌺 Najsmutniejsze jest to, że takie osoby jak Ty budowały super atmosferę tego Forum. Takiego jakie chciałabym widzieć na codzień.
W kontakcie 🤗 i pamiętaj opracować metodę odpowiedniego pchania z kijkami w dłoniach. 😁 Buziaczki
ogrodnik
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 02 sty 2021 19:47

Post autor: ogrodnik »

Bożenko, Wrócisz na inne Forum, albo już nie będzie do czego wracać. Tyle Ci obiecać mogę. Wczoraj dostał kopniaka, dziś armatę toczy.
Chcę złu spojrzeć w oczy.
Trzymaj się :( :kwiat:
Gość

Post autor: Gość »

Ogrodniku....dobra rada. Spasuj. Nie tędy droga, naprawdę. Nie chcę powtarzać tego co napisałam rano..
Są większe problemy i gorsze rzeczy. A idealizm... fajna rzecz ale tutaj konkretnie trzeba ją wsadzić do kieszeni. Mówić co się myśli, ale na siłę nie drążyć tematu. Ani liczyć na ogólne poparcie bo siłą rzeczy nie da się lubić wszystkich i być przez wszystkich lubianym. Pozatym życie realne i tak kiedyś wszystko zweryfikuje.
Bardzo Cię o to proszę. W tym temacie nie będzie kłótni.
ogrodnik
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 02 sty 2021 19:47

Post autor: ogrodnik »

Chciałbym, aby nie było. Mimo wszystko, poczekam dziś na niego. Poczekam, i zapytam po raz drugi. Mam nadzieję, że zastanowi się, zanim wyciągnie łapy nie po swoje.
Awatar użytkownika
GIENIA
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 18 maja 2016 10:12
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 16
Podziękował: 264 razy
Podziękowano: 138 razy

Post autor: GIENIA »

Ogrodniku .... czytam , że coś było pousuwane , nie wiem co , bo mnie nie było , ale przyszło mi się zgodzić z Majką .... szkoda nerw .... założyciel tego tematu to był fajny gość .... :) ja się nie udzielałam w tym temacie , ale Ty , ze względu na Niego .... może zachowaj spokój w tym temacie :)

Pozdrawiam Wszystkich tutaj piszących :)
Awatar użytkownika
ewasz
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 10 mar 2014 20:44
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 5
Podziękował: 47 razy
Podziękowano: 52 razy

Post autor: ewasz »

Dziewczyny i ja się przychylam do Waszego zdania. Tu ma być spokój i dobra atmosfera, nie drążmy tematów, z których i tak nic dobrego wyjść nie może. Bądźmy ponad to.
Pozdrawiam :D
Awatar użytkownika
dani888
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 12 lis 2019 20:15
Oddział NFZ: Podlaski
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: dani888 »

Hej .
No tak , Bożenka znika na jakiś czas , mało normalnych ludków.... :roll:
Majeczko , dziś niedźwiedzie odpoczywają ale niedługo mają wrócić :shock: , tak prognozują .
Gieniu , posty usuwane , jeden z tematów zamknięty , w sumie czas najwyższy był moim zdaniem .
Ewciu , miło , że jesteś , odnośnie atmosfery to mam nadzieję , że będzie ok .
Pozdrawiam Was serdecznie , miłego wieczoru dziewczyny :kwiat: :serce: .
RudaAndzia
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 03 lis 2019 13:01

Post autor: RudaAndzia »

Dobry wieczór,
Przyznam szczerze, że dawno w takiej spokojnej atmosferze to tu jeszcze nie byłam 🤔 Zastanawiam się tylko czy tematy na kłódkę pozamykane to rzeczywiście sprawka Osoby z Forum czy też Intruz zewnętrzny nam tu pijar zły rysuje, by nas skłócić, a później ...nie wiem, co później, może chce nas stąd z hukiem wyrzucić :shock: :twisted:
Cieszę się, że jesteśmy tu razem, bo chyba sama to bym się bała teraz po Forum chodzić :twisted:
Awatar użytkownika
ewasz
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 10 mar 2014 20:44
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 5
Podziękował: 47 razy
Podziękowano: 52 razy

Post autor: ewasz »

A ja nieskromnie uważam, że Ty Ruda Andziu powinnaś się zastanowić i przemyśleć pewne sprawy.
Uważam, że będzie tutaj dobra atmosfera jak nie będziesz się tutaj zapuszczała, masz wiele innych tematów by się wypowiadać.
Sory ale musiałam Ci napisać bez ogródek bo jak widzę od pewnego czasu jakoś to nie dociera do Ciebie choć wiele osób zwracało delikatnie uwagę, że jesteś zarzewiem niesnasek.
ODPOWIEDZ