Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Dobry wieczór. Parę godzin mnie nie było a tu tematy zablokowane, admin zdenerwowany... zmęczona jestem tymi wojenkami i nie zamierzam świata zbawiać.
Z reguły przynosi to skutek odwrotny do zamierzonego.
Z dobrych rzeczy spędziłam SUPER dzień, z dala od pracy z przyjaznymi ludźmi. Dobrze mi na serduchu i w takim nastroju uł żeożę ciało w pozycji...nie horyzontalnej bo śpię dziwacznie
To nie jest zbawianie świata, a walka o swoje. A w przyszłości jeśli mojego posta nie ruszy, to Wiedz, że Twojego również nie.
A jeśli nauka w las pójdzie to powtórzę mu to samo.
Ehh, Gdzie te dziewczyny walczące o swoje interesy.
Powtórzę raz jeszcze...jestem tym zmęczona.
Walczyć o swoje mogę w realnym życiu nie TUTAJ. Tutaj nie trzymają mnie żadne interesy. Bywam bo lubię, tego czego nie lubię staram się unikać.
I taką opcję polecam. Czasami dość powiedzieć dwa słowa niż ciągnąć wojnę ...z czym właściwie? Ludzi nie zmienia się łatwo w życiu a co dopiero w necie... zresztą warto też pomyśleć czasami nad sobą. A ideałów na świecie brak i każdy ma coś za uszami.
Ale mi już nie zależy... może dlatego. Nie chcę głupich przepychanek i wojenek. Świat pójdę zbawiać w drugim wcieleniu. Tyle w temacie.
Oj ogrodnik ,masz coś na sumieniu ,jak ci nie wstyd ! bo wiesz jest takie powiedzenie uderz w stół to nożyce się odezwą ! Lubisz mieszać . A ja sama odpowiem sobie na pytanie ,które zadałam w zablokowanym obecnie temacie .Nie musisz odpowiadać ,bo zamykam ten temat !