Dzień dobry... Forum Nasze Sanatorium. Rozmowy dzień i noc...Razem...

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Gość

Re: Dzień dobry... Forum Nasze Sanatorium. Rozmowy dzień i noc...Razem...

Post autor: Gość »

Witajcie Gaduły :D :kwiat:
Dzień dobry kochani :serce:
No i mamy niedzielę. Słonecznie i lekki mrozik -4
Ja już po pracy więc przywitam się z Wami i pójdę lulu :lol:
Zapraszam na kawę i herbatkę
Obrazek
i humorek Wam poprawię po niesnaskach :lol:

Egzaminy wstępne na kierunek nauk politycznych.
Profesor rozmawia z kandydatką:
- Co Pani wiadomo na temat programu ekonomicznego dla Polski realizowanego przez rząd Morawieckiego?
Dziewczyna milczy.
- No to co Pani wie o polityce społecznej PIS?
Dziewczyna milczy.
- A wie Pani kto to jest Jarosław Kaczyński?
Dziewczyna milczy.
Profesor myśli: Może jest niemową.
- A skąd Pani pochodzi?
- Z Bieszczad Panie Profesorze.
Profesor podszedł do okna, wygląda na ulicę, chwilę się zastanawia i mówi do siebie:
- Ku...a a może by tak wszystko pie...ąć i wyjechać w Bieszczady?!

Chuck Norris potrafi liczyć do nieskończoności.

Co robisz?
Nic mamo.
A twój brat?
Hm...Pomagam mu
:lol: :lol: :lol:

Miłej i słonecznej niedzieli, tak za oknem jak i w sercach życzę Wam kochani :D :kwiat: :serce:
Gość

Cześć Ysy. Chciałam aby temat ożył...ale nie tak...
Czasami życie zmienia postrzeganie pewnych rzeczy i uczy dystansu.
Ja w łóżku o dziwo...skubnę sobie filiżankę kawusi bez cukru. Nie chce mi się wstawać...
Przydał by się dobry duchy donoszący posiłki a ja mogłabym leżeć sobie cały dzień. Cudownej niedzieli.
Gość

Leż sobie Majeczko :serce:
I dobry duch też się zjawi.
Śniadanko dla Ciebie
Obrazek
:D :kwiat: :serce:
zbigniew165
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 03 maja 2016 22:43
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 10
Podziękował: 73 razy
Podziękowano: 97 razy

Post autor: zbigniew165 »

Dzień dobry
życzę Ci Majka takiego ducha, który by Ci tą kawę i inne posiłki donosił do łóżka. Ja tylko mogę się do Ciebie przyłączyć z kawą, ale przy biurku już po śniadaniu :)
Może w tym dniu będziesz mogła spokojnie rozmawiać na forum, czego też Ci życzę :kwiat: :kwiat: :kwiat: :kwiat:
Gość

Chłopaki... dzięki piękne. Śniadanko super, wszystko lubię (zresztą jak tak podane to jak tu narzekać i nie skonsumować wszystkiego) 🤗
I dziękuję za życzenia Zbyszku, dla mnie taki dzień bez pogoni to wyjątkowy dzień.
Oglądałam web cam , Świnoujście zasypane, chciałabym bardzo taką zimę zobaczyć...w Ustce za to piękne fale i słoneczko, że aż by się chciało tam być, już.. teraz.🤭 No nic. Dzisiaj lubię to co mam.
Trzymajcie się ciepło.
zbigniew165
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Majka też widziałem Świnoujście, ale zdjęcia na stronie i całe zasypane. Na chodnikach w mieście tylko wycięte małe tunele dla pieszych, promenada i plaża zasypane.
Mam nadzieję, że jak tam dojadę w sobotę za tydzień to wszystko zobaczę w realu. :)
Awatar użytkownika
ewana
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 09 lut 2020 07:23
Oddział NFZ: Świętokrzyski

Post autor: ewana »

Majka .Zbigniew ,Ysy -serdecznie Was pozdrawiam walentynkowo -dobrze prawicie . :serce: Nie ma sensu pisać za dużo ,przykre tylko jest to ,że nie można czuć się swobodnie w wypowiedziach ,które często opatrznie są rozumiane.Też traktowałam ten portal jako odskocznię od trosk dnia codziennego ,ale cóż świata i ludzi nie zbawimy ,ani o ironio, nie zmienimy :cry:
RudaAndzia
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 03 lis 2019 13:01

Post autor: RudaAndzia »

Dzień dobry i Walentynkowe pozdrowienia Kochani Wam przesyłam, bo taki dzień jest tylko jeden jedyny każdego roku, więc proszę nie katujmy się tym, co smutne i nie martwy się jaki ciąg dalszy będzie naszego Forum, bo jest tu grupa miłych osób, którym za fajne i wesołe chwile dzisiaj z miłością dziękuję ❤️
Wolę o miłości pogadać, bo temat wciąż aktualny, zawsze miły dla oka ;) i uszy łaskocze 8-) :lol: :lol:
O miłości nieszczęśliwej też nie chcę rozmawiać, bo nie lubię zakończenia ze łzami w oczach wolę z happy andem. :D Ostatnio znowu mnie zaskoczono i dosłownie zbaraniałam :lol: :lol: pewnie wyszłam na zrzędę starą, ale przyznam się szczerze, że mnie poprostu zamurowało 8-) :lol: :lol: Miłe są niespodzianki tylko kiedy na nas z nieba spadają to człowiek klika nie tam gdzie trzeba :twisted: , a nie taki zamiar miałam :oops: , żeby tak się stało i mam nadzieję, 🙄 że jeszcze da się załatwić tą sprawę bez pisania podania z trzema znaczkami i uaktualnienie nastąpi tego wydarzenia miłego, choć trochę będącego zaskoczeniem, które we mnie tak uderzyło, no nie powiem, że jak piorun w miotłę, ale coś mniej więcej tak to było :oops: :twisted:
A to jeszcze tak o miłości ❤️
Bez miłości nie ma życia zaje fajnego, a jak się spotka taką Miłość to człowiek nie chodzi po ziemi tylko nad nią fruwa i wiruje w tańcu:
https://youtu.be/mEmyZLaaRWc
zbigniew165
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Ruda Andzia z tego co napisałaś, to można domniemywać, że na forum Ci się ktoś oświadczył i to było niespodziewane, że aż Cię zamurowało. :lol: :lol:
Awatar użytkownika
dani888
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 12 lis 2019 20:15
Oddział NFZ: Podlaski
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: dani888 »

Majeczko , Ewanko , Ysy , Zbyszku witam Was i również w tym dniu (i nie tylko )życzę Wam pogody ducha i zdrówka :serce: :kwiat: .
Mam nadzieję , ze ten temat nie ucierpi jak inne i że będą tu bywać fajni ludzie .
Tzw. mieszaczy będziemy omijać szerokim łukiem i może w końcu atmosfera poprawi się .
Pozdrawiam Walentynkowo ;) :serce: dla Was .
ODPOWIEDZ