Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Ruda - masz rację....☺
Premierowy odcinek już za godzinę, więc trzeba coś mocniejszego zorganizować
Tak całkiem na trzeźwo to nie dam rady obejrzeć kolejnego odcinka "Sanatorium miłości "
Wieczorem chciałabym obejrzeć kolejny odcinek "Sanatorium Miłości", bo ostatnio przegapiłam , była zmiana godziny nadawania tego programu, a ja jak koń w zaprzęgu i oczywiście nie obejrzałam Mam nadzieję, że dzisiaj nic nie stanie mi na przeszkodzie i obejrzę, co tam u naszych uczestników. Jestem też ciekawa, czy będzie chociaż jedna para, którą ten program połączy
Ruda - po co te nerwy Nic straconego Wszystkie odcinki znajdziesz na vod TVP
Nie mogę jednak zagwarantować, że w "Sanatorium miłości" jest prawdziwa miłość