ROMANS

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
RudaAndzia
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 03 lis 2019 13:01

Re: ROMANS

Post autor: RudaAndzia »

:lol: :lol:
Bingo!!! I proszę bardzo najpierw cicho, cicho, a później bum :lol: :lol:
Zbyszku, dziękuję za fachowe porady, coś mi się wydaje, że jesteś nieżle otrzaskany w romansowej sanatoryjnej tematyce :lol:
Cóż, jak widać spory wachlarz możliwości nam rozpostarłeś :lol: , już czuję się, co nieco doinformowana tylko jeszcze praktyką muszę się zająć :lol: , chyba.znalazłam Mistrza :lol: 8-)
To ciekawe czy jeszcze dzisiaj znajdzie się kolejny Forumowy romansowy śmiałek ze swoimi wskazówkami :oops: :D
Awatar użytkownika
Andrzej1958
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 23 maja 2018 19:18
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 5
Podziękował: 13 razy
Podziękowano: 79 razy

Post autor: Andrzej1958 »

Zbyszku, na moją wiedzę, to Andzia jest doskonale zorientowana w temacie romansów sanatoryjnych.
Jest tylko jeden problem. Ona lubi dużo mówić, podpuszczać, poflirtować niezobowiązująco.
Natomiast romanse nie są jej w głowie.
Nie zdziwiłbym się, gdyby to co wypisuje, jej partner/mąż na bieżąco czytał i miał z tego niezłą zabawę.

Nie wiem, nie znam się, ale się wypowiem. :lol: :lol:
RudaAndzia
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Andrzej,
przestań, nie zorientowany dobrze jesteś w pewnych kwestiach :lol: :lol: , ale na szczęście komórka jest poza zasięgiem dociekliwych :lol: :lol:
I oberwało mi się :oops: , muszę sobie kłódkę zakupić i ciszę forumową zarządzić :twisted:
Awatar użytkownika
Andrzej1958
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 23 maja 2018 19:18
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 5
Podziękował: 13 razy
Podziękowano: 79 razy

Post autor: Andrzej1958 »

Dasz radę? ... z tą ciszą? :lol: :lol:
RudaAndzia
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

To się okaże :lol: :lol: , kluczyk albo wyrzucę albo dobrze schowam, najlepiej pod wycieraczką :lol: :lol:
Dobranoc ♥️
zbigniew165
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 03 maja 2016 22:43
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 10
Podziękował: 73 razy
Podziękowano: 97 razy

Post autor: zbigniew165 »

Andrzej masz rację co do Rudej Andzi, ale dlatego jej radziłem, żeby romansować na wyjeździe i dobrze było by się z nią spotkać na takim pobycie, czy to sanatoryjnym, czy komercyjnym.
Wtedy w realu byśmy sprawdzili, czy chciała by, ale się boi, czy faktycznie by poszła w romans tak jak nas tu podpuszcza na forum. :lol:
Ci co tak dużo gadają wirtualnie o romansach są teoretykami, a jak przyjdzie co do czego to "wymiękają". :roll:
Z Rudą Andzią może być różnie, ale tego na forum się nie dowiemy, bo konieczne było by sprawdzenie w realu. :o
RudaAndzia
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Oj, Zbyszku, i chciałabym i się boję :oops:
Nie wiem czy oczekiwaniom sprostam 8-) , poprzeczka rośnie to i upadek może być bolesny 8-) Teoria i praktyka w parze jednej musi biec, a u mnie kondycji brak ;) :lol:
Wyjazd to moje marzenie, tylko plan muszę znać, bo inaczej to ponton z ratownikiem będzie potrzebny, jak się okaże, że nurkowanie w basenie jest przewidziane :lol: :lol: a wtedy z randki we dwoje nic nie wyjdzie, a jeszcze jak się okaże, że masażysta i kucharka będą potrzebni ;) :lol: :lol: to autokar z kierowcą będzie wskazany :lol: a teraz to jeszcze sanie by się przydały ;)
RudaAndzia
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Zbyszku,
drażnisz się ze mną :twisted: ,
a mnie się zawsze w takich sytuacjach przypomina scena z mojego ulubionego filmu, nie zdradzę teraz, o ktørą konkretnie scenę chodzi 8-) :lol: :lol: na podpowiedź też nie licz ;) :lol:
Pretty Woman - Fallen
https://youtu.be/g8HrFbTBnkM
Awatar użytkownika
Hipokryt
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 11 lut 2015 18:49
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 21

Post autor: Hipokryt »

Ruda - moje gratulacje z dokonania trafnego wyboru :lol:
Teraz szykuj się na pokonanie trasy 800km aby zaczął się ROMANS :D
RudaAndzia
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Hipokryt,
O, do licha, chyba zakłady tu idą całą parą :oops: czy do romansu jestem już gotowa :twisted:
Zbyszek, Andrzej i Hipokryt :oops: 8-) :lol: już mam lekki zawrót głowy ;) :lol: :lol:
Jak jeszcze powiesz mi, że 800 km na piechotę i pod górę to nie będę wybrzydzać, ale jeszcze osły, muły i wielbłądy by się przydały 8-) :lol: :lol:
ODPOWIEDZ