Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Hej Lisa, czy to skierowanie do szpitala uzdrowiskowego? Czy miałaś już wcześniej skierowanie i musiałaś je odesłać z powodu pandemii? Jeśli tak to na jaki termin?
U mnie nic nie ma . Wcześniej miałam przydzial na 8.12.2020, szpital Uzdrowiskowy. Po odesłaniu skierowania wróciłam do kolejki z numerem 257. Czekam z niecierpliwością na przydział
Miał poprzednio przydział przełom listopada/ grudnia 2020 do Cieplic. Dzisiaj miałam telefon z naszego NFZ z propozycją wyjazdu też do Cieplic od 12.03. Odmówiłam, bo mam inne sprawy w tym terminie. Mam czekać na przydział z numerkiem 297.
Ja miałam jechać do Kamienia Pomorskiego (Mieszko). Poprosiłam o zmianę na Busko Zdrój. Jak myślicie uwzględnia moja prośbę?, czy dostanę przydział tak jak poprzednio?
Ania06, ja prosiłem o zmianę terminu w NFZ, z lipca na sierpień 2020 i udało się bez większych problemów .
Słodziaczek - również czekam z niecierpliwością aż ZUS ruszy.
Witam , śląskie NFZ też ruszyło- dziś o 354 numery mniej mam znajome ( aż 4 razem) miały skierowanie na początek listopada do Polańczyka- wiadomo ,nie wyjechały a wczoraj był telefon z NFZtu ,że jadą spod 11.03 do Polańczyka ale inny ośrodek. Pozdrawiam oczekujących