wieniec Hutnik 2.01.2014

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
sandra
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 16 sie 2012 16:52

wieniec Hutnik 2.01.2014

Post autor: sandra »

Witam cieplutko wszystkich ....mam skierowanie do Hutnika Tęcza w Wieńcu od 2 stycznia, o kurczę na 28 dni - nie wiem czemu tak długo....Czy ktoś jedzie w tym terminie? Jadę z Gdańska. Proszę o info jak pokoje, o jaki najlepiej walczyć, czy rano dostanę 2 osobowy????? Dzięki za wszelkie info. Ewelina
Awatar użytkownika
syrenka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 29 paź 2009 17:53
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 15
Podziękowano: 1 raz

Re: wieniec Hutnik 2.01.2014

Post autor: syrenka »

Cześć !! Hutnik lub Tęcza to dwa osobne budynki ,,,,Hutnik to ZUS ,,,,Tęcza to pobyty sanatoryjne i poszpitalne ,,,musisz być rano i to wcześniej ,,,najlepiej dzień wcześniej opłata za wcześniejszy przyjazd jeśli dobrze pamiętam to 35 zł ale mogło to sie zmienić ,,,Musisz zadzwonić i to sprawdzić ,,,Spróbuj zarezerwować sobie pokój ale dzwoń w godzinach 7-15 w tym czasie jest tam oddziałowa ,,,fajna kobieta sensowna ,,,wiem że można rezerwować ,,,Nie wiem czy dobrze pamiętam ale zdarzają się tam chyba pokoje bez łazienek ,,,są na korytarzach ,,,nie chce cie straszyć ,,,ale lepiej miec pokój z pełnym węzłem sanitarnym ,,,Kurcze teraz doczytałam jedziesz 2 stycznia może nie byc możliwości abyś przyjechała prędzej ,,,Dobra rada dzwoń i to jak najprędzej ,,,,Pozdrawiam ,,,B,,,
Awatar użytkownika
netwoman
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 22 maja 2013 12:23
Oddział NFZ: Kujawsko-Pomorski
Staż sanatoryjny: 3

Post autor: netwoman »

Mieszkam blisko Wieńca . Współczuję skierowania
wujo
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 20 cze 2010 17:19

Post autor: wujo »

Byłem w Hutniku w lecie.Licz na dobre dobre towarzystwo.
sandra
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 16 sie 2012 16:52

Post autor: sandra »

Dzięki bardzo.....trochę jednak się boję.....ale cóż trzeba wytrzymać....
ODPOWIEDZ