Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Marzenko to sanatorium nie ma złej opinii, jest tam kryty basen, ale ta odległość do Kołobrzegu nie pozwala swobodnie pospacerować po strefie nadmorskiej Kołobrzegu, bo trzeba na zabiegi posiłki dlatego odrzuciłem ten zwrot od razu.
Jak by otwarli kawiarnie i tańce, to też trzeba wcześniej na autobus, żeby zdążyć na 22.00.
Swoim samochodem też nie bardzo, bo kłopot ze znalezieniem parkingu.
Już walizki spakowane i jutro o 10.00 odjazd do domu i za dwa tygodnie powrót.
Dzień dobry
Poranna , cisza w eterze
Pogoda zmienna ,raz pochmurnie innym razem pogodnie ,przelotny deszcz
Gadusiają o wyjazdach ,jeszcze najlepsze miejsca nad morzem
Obostrzenia ,jak planować wyjazdy ,też zrobiłam rezerwacje ,urlop wyjazd Kołobrzeg
W tym roku na sanatorium się nie załapię ,oczekuję na przyszły rok
Zobaczymy , jak to wszystko wypadnie
Po obiadku ,odpoczynek weekend
Miłego , popołudnia wieczoru ,pozdrawiam
Zbyszek w podróży do domku, aby przepakować się i powrót
Masz rację z Podczelem, chociaż popoludniami już parking nie płatny w Kołobrzegu , autobusy jeżdżą ok 8 min .
Spacerować można tam po okolicy, ale to też nie dla mnie
Hej ,,Weseli " .
No tak , Zbyszek wraca do domciu i nie ma ludków .
Marzenko i Grażynko witam Was w sobotę .
Po obiadku , czekam na skoki a w międzyczasie wstąpiłam na forum .
Dziś tylko 8 stopni na plusie i słoneczko piękne .
Hm , pandemia ale też wyskoczyłoby się gdzieś , uch .
Pozdrawianki dziewczyny , udanego weekendu .
Dani ,Gienia fajnie ,że jesteście U mnie rano bez słońca, teraz wyjrzało .Temperatura prawie 6 na plusie ,a jeszcze trochę śniegu zalega.Miłego popołudnia i wieczoru