Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Dzis mamy 3-ci, podobno zus startuje od 15 a nikt jeszcze na forum nie przyznaje sie do szczescia posiadania skierowania na prewencje. Troszke mnie to zastanawia. Nfz przynajmniej na papierze dziala
Również wczoraj otrzymałam z ZUS skierowanie - wyjazd 17 marca! Niestety, musiałam odmówić ze względu na wesele córki w kwietniu.... Ciekawe kiedy będzie następny termin!
Fajnie że lawina skierowań spadła na kuracjuszy Dobrze by było jeśli ktoś dostanie przydział żeby napisał kiedy miał komisję i ewentualnie czy to pierwsze skierowanie czy kolejne które wcześnie były anulowane przez pandemię. Podobno w pierwszej kolejności jadą osoby na świadczeniach, ale nie wiem czy to prawda Tak czy inaczej cieszę się że są już osoby które pakują walizki
Składałam.w.marcu 2020. Wyjazd miał być 26.10.2020. a 23.10 zamknęli. i już dziś dostałam na piśmie. Potwierdzenie . Wróciłam do pracy już od września.