Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Dzień dobry
Każdy coś robi i o różnej porze się melduje
Ja posprzątane, obiadek się gotuje, auto umyte i relaksik już tylko
Może jakieś pakowanko zacząć
Zbyszku Ty jedziesz 3 dni wczesniej
Moja koleżanka też jedzie 11.03 i nie dodzwoniła się do Podczela ,więc zadzwoniła do NFZ i sama była w szpitalu i umówiła się się na poniedziałek na 8 rano na wymaz. wygląda na to ,że i samemu można się umówić
Mazrena jak czekam na wiadomość do jutra, bo mi mówiła pani z Uzdrowiska, że 7 marca będzie rejestrowała w e-kolejce.
Jak nie dostanę wiadomości jutro, to będę szukał w poniedziałek punktu pobrań na własną rękę.
Zbyszku , goście byli zaplanowani za tydzień , ale Ich przełożyłam na dzisiaj , aby w przyszły poniedz wymaz był wiarygodny no bo po gościach to różnie bywa
Marzenko , ja tez robię wymaz , dopinam walizki i wyruszam ...
I ja profilaktycznie zadzwonię w poniedziałek do punktu aby dowiedzieć się kiedy planują wymaz męża Chyba raczej nie wskazany wymaz po wizycie u stomatologa
Gieniu , Ty jedziesz chyba jeszcze po mnie
Miłej soboty
Udanej imprezki Gieniu
Marzenko .. dziekuję , tak , turnus mam równo tydzień po Tobie i Zbyszku .... przypuszczam , że w poniedz , tydzień po Was będę mieć wymaz , a we wtorek po południu powitam Świnoujście
Zerkam z doskoku , ale teraz to już zmykam na dobre