Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Ewasz nawet o zimie nie myśle....już byłam zimą więc teraz chciałabym pojechać w cieplejszym czasie....odczekam do świąt Wielkanocnych,zobaczę jak będzie wyglądać sytuacja koronowirusowa a może uda się załapać już na szczepienie i wtedy będe próbować wydzwonić jakiś zwrocik
Witam złożyłam wniosek do sanatorium razem z mężem.Na po jakimś czasie nasze nr w kolejce się oddaliły,moje spadały prędzej.Teraz moje nic a jego spadają,goni mnie.Obecnie ja z nr 28021 a on 30434.Powinniśmy jechac gdzieś czerwiec lipiec.Ciekawe kiedy nam sie uda wyjechac.
Kasia72 wyjazd do sanatorium to jak wygrana w lotto...albo trafisz super miejsce z super zabiegami albo trafisz do miejsca na tzw.końcu świata z trudnym dojazdem,ze słabymi zabiegami itp...Można mieć jednak na troszkę wpływu i spróbować zadzwonić i pytać o zwroty i wybrać to co nam odpowiada a nie to co nam wybierze NFZ