Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Wszyscy to nie znaczy większość
Zwyczajna większość forumowa to 50% plus jeden forumowicz Wszyscy to 100%
W parlamencie bywa inaczej, ale tu nie parlament więc można się pogubić
Takie są blaski i cienie naszego życia (niekoniecznie) forumowego
Andziu, To przykre co Mówisz. To oznacza, że nie Masz pojęcia jak wielką satysfakcję ma człowiek nie mając fortuny, a może pomóc innym.
To potwierdza to, co pisałem w innym temacie.
Samo życie...
Ogrodniku,
cóż w myśl starego rzymskiego powiedzenia cesarza Wespazjana: "Pecunia non olet" (pieniądze nie śmierdzą) pomagać ludziom nie tylko można, ale trzeba, a mając pieniądze jest łatwiej to robić.
Nie o wypisaniu czeku myślałam tylko o zwyczajnym ludzkim spotkaniu, ciepłym słowie i o podarowaniu kilku potrzebnych rzeczy. Czek to może rozgłos, a może chęć pokazania siebie jako filantropa i najprostsza forma bez zaangażowania, jednym podpisem mam sprawę załatwioną.
Tak mi się napisało ... Brak koncentracji Ogrodniku
Młody Pomocny kręci się po Forum, a życie ma swoje blaski i cienie
Nawet chyba nie chcę wiedzieć, bo mogę tylko powiedzieć: "pieniądze szczęścia nie dają",
ale są w życiu potrzebne tak samo jak , woda, powietrze, jedzenie, może kolejność inna powinna być, ale to już pozostawiam do indywidualnej oceny
Tak mi się napisało, napisało, i to nie brak koncentracji, i pisane z pełną świadomością Andziu. pojęcia nie miałem że nie zrozumiesz prostego zdania.
Ale Widząc teraz, że tempa bycia wszędzie nie zwalniasz, rozumiem, że nie masz czasu na chwilę uwagi.
Życie...Baw się dobrze...