Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Już jestem z herbatą.
Obiadek ugotowany wczoraj, więc dzisiaj luzik.
Z kriokomory też bym chętnie skorzystała, tylko mały problem bo trzeba by codziennie dojechać ok.20 km.
Dzień dobry Pogaduchy
Z podpiekaniem to ostrożnie Nutko ,
a jeżeli już koniecznie to krem z filtrem UV zastosuj i załóż okulary słoneczne
Andy a może Lawenda w beczce z lodem albo w kriokomorze się schładza , brrr... nie dałabym się namówić, no chociaż...
jak mnie, co podkusi to kto wie
Andy na odkochanie się jest tylko jedno lekarstwo
Zapraszam na kawę
To tak jak u mnie Lawendo... trzeba dojeżdżać ... nawet taki plan miałam,ale się splanił
Po prostu cykor jestem i boję się wizyt w sanatorium .... poczekam może do lata jak się uspokoi
Może i ładny Andy,ale mnie nieboszczykiem zajeżdża koniecznie trzeba mu pąsy nadać
No to się potrącajmy ..... kubkami
Fakt, jak daleko to niestety uciążliwe, ja jak na razie mam bliziutko MPK jestem za ok. 20 min.... pieszo za 25
Oj tam zaraz zajeżdża , alabastrowa też jest śliczna .... i tego się trzymam
Lawenda,
Czasu to teraz nikt nie ma, bo jest pandemia i wszyscy jeszcze bardziej zabiegani Ciekawe co robią, jak oprócz sklepów wszystko jest pozamykane , no przepraszam sanatoria ruszyły, ale dopiero co zostały uruchomione, prawie gorące, świeżutkie
Eh, życie...