Ciechocinek Szpital Uzdrowiskowy Nr1
Ciechocinek Szpital Uzdrowiskowy Nr1
- Selene
- W naszej pamięci

- Na forum od: 16 maja 2010 11:51
- Oddział NFZ: Wielkopolski
- Staż sanatoryjny: 12
Re: Ciechocinek Szpital Uzdrowiskowy Nr1
Najnowsze opinie znajdziesz tutaj: http://forum.nasze-sanatorium.pl/search ... 1&fid[0]=3
Pozdrawiam
Dzięki za podpowiedz , ale informacji za wiele tam nie ma
pozdrawiam Jarek
- Selene
- W naszej pamięci

- Na forum od: 16 maja 2010 11:51
- Oddział NFZ: Wielkopolski
- Staż sanatoryjny: 12
http://forum.nasze-sanatorium.pl/search ... +1&fid[]=3
lub zadaj konkretne pytanie co Ciebie interesuje
- szczensliwyGosc
- Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 15 wrz 2013 21:12
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 2
Właśnie wróciłem dzisiaj z tego ośrodka!!
Jak masz jakieś konkretne pytania to odpowiem.
Bo na ogólne to trudno znaleść punk zaczepienia, co do baletów to w promieniu 300 m ,znajdziesz dużą ilość miejsc do baletów.
O to się nie martw!!
W samym ośrodku jest kafejka i gra muza , ale na ogoł świeci pustkami ,ludzie wolą chodzć "w miasto".
Mimo ,że ta miejscowa moooże byyyyć!!
Pozdro!!
Właśnie wróciłam z tego ośrodka. Chciałabym tylko uczulić panie ,które chciałyby skorzystać z salonu kosmetycznego oraz fryzjera w budynku- salon nieczynny , możliwy jedynie kontakt na telefon ale i tak terminy odległe!! Tak więc reeklama w necie salonów - zupełnie nietrafiona!!
Zabiegi - bardzo dobre, panie pielęgniarki przemiłe, zwłaszcza pani Mariola na kąpieli kwasowęglowej -suchej.
Osobiście bardzo dużo mi dały ćwiczenia i doceniam panią Anitę za sumienne przykładanie się do ćwiczeń na basenie solankowym- daje w kość!!! i dobrze, tak ma być!!!! Sądzę, że jako jedyna - przykłada się do układania sprytnych ćwiczeń pod wodą, które mnie bardzo pomogły.,
Należy także docenić panią ordynator- dr Sumińską- przemiła osoba, która ma zawsze uśmiech na twarzy- ciepła, sympatyczna i bardzo spokojna!-pozdrowienia
Bardzo dobrze zorganizowany system układania zabiegów- żadnych pomyłek- super organizacja! Pobyt oceniam na udany.