Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
A ja zajumałam buziole Jędrusiowe
Szykuję się w drogę, dalszy ciąg białych fartuchów i korytarzy ...
Zaczynam się w tym natłoku gubić, wszędzie karteczki mi przypominają... Usłyszałam teraz w radio ZET o pełnym lokdawnie od 20 marca do 10 kwietnia chyba mnie trafi, mam kontrolę w Ustroniu, badania i co będzie przesunięte
Hej kochani .
Ewuś , tak , mamy lockdown do 9-go kwietnia , odnośnie diagnostyki - może zadzwoń ? Dopytaj ? Teraz wszystko jest niepewne , urzędy znów będą zamykać się też tak jak było wcześniej , ech , mamy czasy .
Też mam kilka spraw do załatwienia i nie wiem jak z tym będzie .
Ale widziałam Zbyszka - Zbyszku wszystkiego najlepszego Ci życzę , imieniny przecież .
Sztani , zdrówka i tego wyniku z badania TK dobrego Ci życzę .
Wszystkim Wam miłego wieczoru życzę i pozdrawiam .
Dani najważniejsze, że sanatoria czynne i na razie nikt nie mówi o ich zamykaniu i niech tak zostanie. Mam nadzieję, że nie będzie dużo przybywało tych zachorowań.
Porannej kawki nie było mam nadzieję że wszyscy zdrowi tylko bardzo zajęci ,ja dzisiaj też odwiedziłem Łódzki moloch szpitalny ale w roli kierowcy a pacjent na badania ,Miłego popołudnia i wieczoru życzę ,Pozdrawiam
Dzień dobry
Hello nocne marki ,lenistwo zapanowało ,nikogo nie ma
Andrzej ,jeszcze zdrowi ,czas pokaże jak dalej
Już lepsza rola kierowcy ,niż pacjent
Poranny pośpiech ,nie zagościłam
Pogoda zmienna ,raz pochmurnie ,innym razem wypogadza się
Kolejne obostrzenia ,trzymajmy się w zdrowiu
Miłego pogodnego dnia ,pozdrawiam z pracy
Ewuniu Ty kończ te wizyty na białych korytarzach bo wiosna tuż za progiem Zbyszku mam nadzieję że to długie oczekiwanie na pobyt w Świnoujściu dojdzie do realizacji-Zdrowia Dużo Wszystkim Życzę