Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
alka50+ pisze: 17 mar 2021 18:30
Mazrena... Gryf 1 w Kgu jest Centrum Rehabilitacji...czekają na decyzję co do dalszej decyzji...mają nadzieję na dalszą działalność....
Mają pakiety..np..po 5 dni ...nie wiem na ile potrzebujesz ..które można łączyć.../przyjmują z pieskiem /..podjedż sprawdż ....zarezerwuj na telefon...
Możliwe, że jak zostaną jako Centrum szybko sprzedadzą miejsca...rezerwację można odwołać ...pozdrawiam.
Mazrena...byłam osobiście w ,,Gryfie 1,, w Twojej sprawie ale niestety...mimo oczekiwań nie mogą , w tej chwili, przyjmować na pobyt hotelowy nawet z zabiegami.
Brakuje konkretów w decyzjach ...I przykro mi , że nie mogę pomóc.
Pozostaje kwatera i może catering na obiady z dowozem...a śniadania i kolacje we własnym zakresie.
Alka50+ dziękuję bardzo jeszcze raz za pomoc i zaangażowanie
Mam na tyle sprawę załatwioną ,że jutro mama musi zrobić test na covid i będzie mogła przenieść się do nas . Test musi być - . Mam wizytę przed 12. Jedyny problem to wynik może być dopiero w niedzielę