Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Dzień dobry
Szron ,biało ,wypogadza się słoneczko przesyłam
Ysy poranna kawa humorek
Pozdrawiamy kuracyjne ,wypoczywajcie ,rehabilitujcie się ,zdrówko najważniejsze
Wracam do pracy ,codzienność wypoczynek później
Miłego pogodnego dnia ,pozdrawiam
Dzień dobry Szalona Paczko
Grażynko dziękuję za słoneczko , którego promyczki są na moim niebie widoczne
Zbyszek z kawą zagościł, o jak miło się zrobiło, to może ja zaproponuję herbatę z dodatkiem suszonych malin, tak na wzmocnienie , żeby można było później dla odmiany spotkać się przy kawie
Ysy, ten Twój humor
Cześć Hipokryt, chyba nie spanie w Twojej głowie , bo już przed siódmą buszujesz po Forum
Miłego dnia
Atina melisa też dobra, ale już wolę miętę, bo pomaga w trawieniu, a nauczyłem się w ubiegłym troku w czasie pracy w ośrodku wczasowym, gdzie był szwedzki stół i za dużo się jadało, bo było dobre i dużo.