Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Do tych którzy czekają na wyjazd z NFZ, czy wam nr spadają?? Bo u mnie nic, zero od października, ale koleżanka mi pisała że jej też nic a tu nagle dostała przydział! I to za 3 tyg z hakiem więc moje zdziwienie było mega. No i jestem trochę w szoku. Chyba zaraz po świętach zacznę wydzwaniać o zwroty żeby jakiejś dziury nie dostać
Dzięki Joni za odpowiedź. To znaczy, że nie bawią się w numerki tylko wysyłają ludzi. Chyba musimy odliczać te numerki, którym spadają, to jakieś ponad 6 tysięcy mniej musimy mieć
Pozdrawiam
Dziewczyny u mnie nadal spadek- na dziś 95 266 - gdy ruszyły przydziały to miałam 102 555. Może faktycznie , dostaniecie info o wyjeździe- pomimo,że Wasze numerki ani drgną pozdrawiam