Dzień dobry... Forum Nasze Sanatorium. Rozmowy dzień i noc...Razem...

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Gość

Re: Dzień dobry... Forum Nasze Sanatorium. Rozmowy dzień i noc...Razem...

Post autor: Gość »

Agunia 🌹... co zrobić...jest w tym wszystkim jakiś cel.
Co do kontaktów, te się nie urwą, nawet przed chwilą sobie popisałam z taką jedną świetną kobitką. 💚 A do Ciebie kontakt mi przepadł wraz z utopionym telefonem.🥺 Jakby co dzwoń śmiało. Czasami jest taki dzień, że jedno zdanie od jednego pozytywnego i naturalnego ludka działa cuda.
Ten temat był mi bliski o czym pisałam, mamy wolność wypowiedzi to prawda, ale mamy też prawo unikać tego czemu intuicyjnie mówimy nie i czujemy wewnętrzny sprzeciw, przez go czujemy frustrację, gniew, bezsilność. Nie chcę bylejakości nawet jeżeli zostanę oskarżona o brak tolerancji. Smutne to... ale wierzę, że powolutku, pomalutku coś fajnego znacznie się budować. Jeżeli nie...trudno, od dawna nie jest to mój nadrzędny cel. Zadowalanie ludzi niewartych tego tym bardziej.
Nie możemy czuć się obco, nie na miejscu wchodząc tutaj...i przykre, bardzo przykre jest odejście wielu wartościowych ludzi i Ci akurat nie zaglądają ukradkiem aby się pojawić w "odpowiedniej chwili".
RudaAndzia
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 03 lis 2019 13:01

Post autor: RudaAndzia »

Dzień dobry przy kawie ☕☕☕
Przykre jest to co piszecie i o rozwalaniu Forum, moim zdaniem sami takimi osądami o innych je rozwalacie. Felice nie wiem czemu od pewnego czasu chcesz mi po kościach przyłożyć :!: Nikogo nie obrażam, a czy mądrze czy głupio gadam to jest inna kwestia, a poza tym wstęp na Forum mają WSZYSCY, a nie tylko wybitne jednostki, które "wszystkie rozumy pozjadały", włączam się czasami do rozmowy, a czasami sama próbuję znaleźć miłą Osobę na pogawędkę, luźną, a nie tylko kąsanie i uwagi typu:"A można, by inaczej", pewnie można by, ale nie mam zamiaru mówić tak jak inni sobie tego życzą. Moje żarty mam nadzieję, że nikogo nie obraziły, a poza tym chyba "lepiej żartować niż chorować" :roll:
Nie rozliczałam i nie mam zamiaru nikogo rozliczać z tego, co tu na Forum powiedział, bo każdy może się tu wypowiadać, a co chodzi o utożsamianie mnie najpierw z Zenkiem a teraz z Hipokrytem jest śmieszne i świadczy o Waszym podejściu do tych, którzy mają ochotę wspólnie z innymi spędzić czas, tym bardziej teraz w czasie pandemii, kiedy net i fora są świetną lekcją życia, jak widać to na przykładzie naszego Forum.
Miłej zabawy życzę :mrgreen:
P.S. Felice, nie martw się zbytnio o to co dzieje się na Forum, bo życie poza Forum też istnieje.
Niebawem zniknę, bo "wszystko ma swój czas" lub kres jak wolisz, a wtedy będziesz szczęśliwa, że masz mniejsze grono Wielbicieli. :?
Awatar użytkownika
Atina
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 19 sie 2011 09:29
Oddział NFZ: Pomorski
Podziękował: 158 razy
Podziękowano: 76 razy

Post autor: Atina »

To już nawet nie jest śmieszne tylko nudne z każdej szafy wyskakuje Ona
Słabe to ...
RudaAndzia
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Atino,
Słabe to mogą być gumki ;) w majtach :oops:
Nie wchodzę do każdej szafy :oops: :twisted:
Awatar użytkownika
Felice
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 09 sty 2011 10:42
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 33 razy
Podziękowano: 109 razy

Post autor: Felice »

Felice nie wiem czemu od pewnego czasu chcesz mi po kościach przyłożyć
Chyba jednak masz jakieś problemy duże. Omijam ciebie bardzo szerokim łukiem od czasu śmiesznej sytuacji z Zenkiem. Nie umiałaś wyjść z niej z twarzą, a teraz zbierasz żniwo. Zaczepiałaś mnie niejednokrotnie, ale zostawiałam to bez odpowiedzi.
Mnie na forum nie przeszkadzasz... przeszkadza mi bardziej pisanie o niczym, dla samego pisania.
Sądząc po ilości wpisów to chyba bardziej ja powinnam napisać tobie, że życie poza forum istnieje.
Mnie grono wielbicieli (zazdrościsz? ) nie jest do niczego potrzebne. Wystarczy mi nieliczne grono przyjaciół i fajne grono super ludzi poznanych na forum. Takich z którymi mam o czym rozmawiać, spotkać się, zorganizować wspólny wyjazd...
Awatar użytkownika
ewasz
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 10 mar 2014 20:44
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 5
Podziękował: 47 razy
Podziękowano: 51 razy

Post autor: ewasz »

Ruda Andziu.
Oj, oj nie ładnie. Felice nie zasłużyła sobie na takie traktowanie. Obyś kobieto :?: choć w połowie pomogła ludziom jak Felice byłoby wspaniale. Niestety poza wchodzenie rozmówcom w słowo niczego nie wniosłaś.Widać prawda napisana dobitnie acz z kulturą zabolała.
Mogło być fajnie ale sama popsułaś swój wizerunek na Forum więc nie oskarżaj nikogo.
Jeśli chodzi o szafę to dołożę jeszcze lodówkę.
RudaAndzia
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Felice,
Przyjaźń to zobowiązania i nie wiem czemu o tym wspominasz, bo każdy ma swoje grono znajomych, przyjaciół, z którymi dobrze się czuje, planuje i realizuje wspólne wyjazdy, ale nie wiem czy tu na Forum trzeba o tym pisać, no chyba, że jest to wyjazd forumowy, a mojego ostatniego zdania nie zrozumiałaś :cry:
Wiesz nawet o niczym lubię pisać :roll: , w życiu codziennym też nieraz tak sobie o niczym gadamy i tylko później koleżance mówimy, że coś nam się rozmowa nie kleiła, bo nie było ochoty na poważne rozmowy.
Nie wiem po co znowu wraca sprawa Zenka, który dał drapaka z Forum, bo już miał dość tych przepychanek i udawadniania, że jest klonem, cóż Forumowa miła atmosfera zdecydowała o jego odejściu i to bez pożegnania, a to o czymś też świadczy. :twisted:
Felice nigdy Cię nie zaczepiłam pierwsza.
A zresztą szkoda gadać...
Awatar użytkownika
Felice
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 09 sty 2011 10:42
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 33 razy
Podziękowano: 109 razy

Post autor: Felice »

Oj Andzia, Andzia... niczego nie potrafisz lub nie chcesz zrozumieć. Twoja sprawa, twój wybór.
Nie będę ci niczego udowadniać, bo ani mi się nie chce, ani wybacz nie mam komu.
Dlaczego mam nie pisać o wyjazdach i spotkaniach na forum? Dotyczy to ludzi stąd, czego oczywiście nie zrozumiałaś z mojej wypowiedzi.
RudaAndzia
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

:roll:
Felice, dziękuję, że ze zrozumieniem przeczytałaś to co napisałam :roll:
Wiesz, obrażasz mnie publicznie, tylko chciałabym zrozumieć dlaczego to robisz, bo wiesz ze mnie to taka typowa blondynka i jaśniej mi trzeba, bo ze mnie jest perłowa blondynka więc jaśniejszy kolor to moim zdaniem popielaty blond. 8-) :lol:
Awatar użytkownika
Andrzej1958
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 23 maja 2018 19:18
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 5
Podziękował: 13 razy
Podziękowano: 79 razy

Post autor: Andrzej1958 »

???
Wracam do lasu. Z powrotem na grzyby.
ODPOWIEDZ