Dzień dobry... Forum Nasze Sanatorium. Rozmowy dzień i noc...Razem...

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
forumowicz

Re: Dzień dobry... Forum Nasze Sanatorium. Rozmowy dzień i noc...Razem...

Post autor: forumowicz »

tak Hipokryt to prawda,forum jest po to aby sobie umilać czas,ale jest jeszcze coś takiego jak,nie wiem,kultura człowieka,czy inteligencja.Jeżeli jest tutaj kilka osób,które proszą Cię,abyś nie postępował w ten czy inny sposób/ non stop codziennie!/,to zastanów się,czy na pewno dobrze robisz? Bo pisanie na forum polega raczej na wymianie informacji, przekazów.Prowokacja,kpiny,wiesz czasem też taki jestem,ale to trzeba mimo wszystko wiedzieć kiedy,z kim.Co innego kłótnia np o politykę,itp,a co innego,notoryczne dokuczanie .Kumasz sprawę? zrób eksperyment,i przestań prowokować,i po tygodniu dwóch,zobaczymy jakie będą rezultaty.Pozdrawiam.
Awatar użytkownika
darek
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 16 lut 2012 20:21
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 13 razy
Podziękowano: 84 razy

Post autor: darek »

Może Ciebie WYSŁUCHA
Wtedy DUŻA WÓDKA
Awatar użytkownika
ewasz
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 10 mar 2014 20:44
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 5
Podziękował: 47 razy
Podziękowano: 52 razy

Post autor: ewasz »

Max, szacun za ten wpis, pozdrawiam 😃
RudaAndzia
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 03 lis 2019 13:01

Post autor: RudaAndzia »

Dobry wieczór na Dzień dobry :kwiat:
Za długo nie będę się wypowiadać, żeby cennego czasu Czcigodnemu Towarzystwu nie zabierać 8-) :lol: :lol:
Kto chce niech blokuje, przepraszam, ale idealnie co niektórzy tutaj pasują do siebie, jak dwie krople wody 8-) :lol:
Max, Hipokryt zakumał i ja też :oops:
Darku, a co Ty taki wylewny jesteś :lol: :lol: i tylko Maxa zapraszasz :twisted:, jak 😳 widać tak jak wszędzie układziki. :twisted:
Miłej zabawy życzę i idę sobie trochę poszaleć u Szalonych :mrgreen:
Awatar użytkownika
dani888
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 12 lis 2019 20:15
Oddział NFZ: Podlaski
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: dani888 »

Ba... Max i Darek mieli rację . Ruda Andziu a czy w Szalonych uda się Ci poszaleć , w to akurat wątpię , z moich obserwacji wynika , że tam też nikt nie chce Cię /Ciebie widzieć , chyba , że ci , którzy są nieświadomi z kim mają do czynienia :) . Przecież tam też ignorują Twoje posty , czy Ty tego nie widzisz ? Czy udajesz ? :D
zbigniew165
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 03 maja 2016 22:43
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 10
Podziękował: 73 razy
Podziękowano: 97 razy

Post autor: zbigniew165 »

Dani88 ta osoba o której mówisz, bo nie wiadomo, kim faktycznie jest, udaje, że nie widzi i wpycha się po chamsku tam, gdzie jest wypychana inteligentnie.
Pozostaje nam gonić tą osobę o podwójnym nicku z naszych tematów i niech nawija w swoich tematach Romanse, Mężczyzna Dżentelmen, bo tam może sam ze sobą prowadzić dyskusję . :twisted:
Awatar użytkownika
dani888
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 12 lis 2019 20:15
Oddział NFZ: Podlaski
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: dani888 »

Zbyszku , moim zdaniem ta OSOBA robi wszystkim na to samo i tyle , nie patrząc na reakcję innych , widocznie to jest jej karma . Ale zła karma zawsze powraca i szkoda , ze o tym nie pamięta ten kto komuś szkodzi . Ale to problem tej osoby , nie nasz . Nie chce żyć w zgodzie - trudno...
RudaAndzia
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Dzień dobry na Dzień dobry 🌞
Do Danii i Zbyszka :!:
Czarne chmury tylko tu widzę, blokowanie nic nie da, inteligentne czy nie, możecie tak sobie paplać jak nie macie o czym, albo kiedy nie macie, co robić i chcecie ludziom dopiec. Nadal swoje bajki na dobranoc dzieciom opowiadajcie tylko mnie do tego nie mieszajcie. Zastanawiam się tylko czemu mnie z Hipokrytem łączycie :oops: Nie rozumiem tego zupełnie :!:
A i karmicie się sami tą karmą, Smacznego! :twisted:
Miłego popołudnia życzę 🌞
P.S. Lepiej mi się zrobiło!
ogrodnik
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 02 sty 2021 19:47

Post autor: ogrodnik »

Andziu, ja myślę że Tobie się gorzej zrobiło, ale to Twój problem, ostrzegałem Cię nie raz i tłumaczyłem.
Pytasz, dlaczego Ciebie kojarzy się z Hipokrytem? Jak Myślisz, z kim dokazywałaś ostatnio? Na pewno nie ze mną.
A paplanina, no wiesz... i bajki na dobranoc? Z Hipciem nie można was było zatrzymać. Poświęciłem Ci bardzo dużo czasu na tłumaczenie...
Teraz owoce Zbierasz, zatem pretensji mieć nie możesz do nikogo.
RudaAndzia
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Dobry wieczór na Dzień dobry,
Ogrodniku, tak masz rację kiepsko mi ostatnio :oops: , bo nie lubię konfliktów, a tu ciągle jestem klonem, nudne to już coraz bardziej się staje :roll:
Hipokryta i tak lubię, chociaż też czasami gada dyrdymałki :lol: , ale chociaż jak na Forum był Zenek :serce: to tylko Hipuś nie mówił, że jesteśmy klonami. :oops: i za to go lubię :serce:
I nie widzę w tym nic złego, więc nie marudź, że chciałeś mnie zatrzymać, bo i tak zrobię to co uznam za słuszne :mrgreen:
A bajki na dobranoc to bardzo lubię słuchać albo obejrzeć tak w pidżamce 8-) :lol:
ODPOWIEDZ