Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Byłem już w wielu sanatoriach, ale to co prezentuje sobą Wielka Pieniawa, przerosło moje oczekiwania. Ośrodek piękny pod każdym względem ( pokoje, SPA, obok park zdrojowy ). Wyżywienie wyśmienite, szeroki zakres zabiegów, atrakcyjny teren do zwiedzania. Jestem bardzo zadowolony. Gdyby ktoś wybierał się do Wielkiej Pieniawy i miał jakieś pytania chętnie odpowiem. Pozdrawiam
Jestem tego samego zdania. W Pieniawie byłam 2011 akurat skończyli remont. Byłam pod wrażeniem, od zabiegów do warunków lokalowych wszystko było w największym porządku. Jedynym minusem jest to, że pokazano nam jak, w jakich warunkach mogą leczyć ludzi nie tylko na pobytach komercyjnych, ale również skierowanych NFZ czy ZUS. Pozdrawiam
Witam.
W pełni popieram zdanie kolegi. Do Polanicy Zdroju do Wielkiej Pieniawy zaczęłam jeździć jeszcze długo przed remontem. Jest to moje ukochane sanatorium. Ostatni byłam w nim w 2011roku. Pokoje wspaniałe jedzenie także. Wszystkie zabiegi na bardzo wysokim poziomie a co najważniejsze na miejscu. Obsługa przemiła. Jedynym dla mnie minusem to nadmiar Niemców. Pozdrawiam
Witam!!
W Wielkiej Pieniawie byłem w sierpniu 2009 (przed remontem),było super,wszystkie zabiegi na miejscu,jest to plusem szczególnie w okresie zimowym,dobrze grają w Zdrojowej,bardzo blisko.Kolorowa fontanna przed głównym wejściem do Pieniawy.Polecił bym każdemu Wielką Pieniawę.Bardz chętnie tam wracam chociarz na kilka dni.Pozdrawiam I,,, ...