Sanatorium Bryza -Dzwirzyno k/Kołobrzegu

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Ewa 1106
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 16 sty 2012 22:15

Re: Sanatorium Bryza -Dzwirzyno k/Kołobrzegu

Post autor: Ewa 1106 »

Ja wybieram się tam 19 lutego,ale z tego co słyszałam to za telewizor nie płaci się nic a za klucz do pokoju pobierają kałcje 10 zł.Zresztą jak będę na miejscu to napiszę szczegółowo co i jak :)
tasta
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 24 gru 2011 01:06

Post autor: tasta »

Witam.
Każdy klucz kosztuje 10 zł. Za pilota nic nie płacimy. Pokoje są 2-3 osobowe.Te mniejsze są z balkonami,ale nie wszystkie. Osoby są w wieku nadającym się do pracy. Jest sporo młodych :) najstarsi 57 lat. Nie jest tak źle.Nasz turnus przeżył, wasze też dadzą radę :) Pozdrawiam
Ewa 1106
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 16 sty 2012 22:15

Post autor: Ewa 1106 »

dziękuje za odpowiedz:)też mam nadzieję że nie będzie tak żle :D
Awatar użytkownika
administrator
Administrator
Na forum od: 28 lis 2008 22:27
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 1
Podziękował: 1 raz
Podziękowano: 3 razy

Post autor: administrator »

Posty z tego tematu zawierające głównie opinie, zostały przeniesione do działu Oceń sanatorium
http://www.forum.nasze-sanatorium.pl/vi ... f=3&t=2073
Heniek1905
Na forum od: 09 lut 2012 15:35

Post autor: Heniek1905 »

Witam. Wybieram się na turnus 19 lutego. Mam pytanie, czy wyjeżdża ktoś z okolic Łodzi, Bełchatowa ? w tym samym czasie. Proszę o kontakt [email].pl . Pozdrawiam
webea1
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 12 lut 2012 00:25

Post autor: webea1 »

Ewa 1106 pisze:ja już towarzyszkę i do podróży i do pokoju mam,a i w karty gram to może nie będzie tak żle jaK piszą :D ale moim zdaniem to dużo zależy od osób które tam będą :lol:
Ewa, opisz wrażenia po powrocie :) jadę 14.03. i w dodatku pierwszy raz :) czekam z niecierpliwością i pozdrawiam
m-a-r-i-u-s-z
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 26 sty 2012 21:55

Post autor: m-a-r-i-u-s-z »

webea1 pisze:
Ewa 1106 pisze:ja już towarzyszkę i do podróży i do pokoju mam,a i w karty gram to może nie będzie tak żle jaK piszą :D ale moim zdaniem to dużo zależy od osób które tam będą :lol:
Ewa, opisz wrażenia po powrocie :) jadę 14.03. i w dodatku pierwszy raz :) czekam z niecierpliwością i pozdrawiam
a skąd i czym ,bo ja nastawiam sie na autobus z zachodniego w warszawie, a co do pierwszego razu, to pierwszy tydzień leci zależnie od towarzystwa, drugi zaczyna sie nudzić, a trzeci sie ciągnie z nudy, po za tym post, to moim zdaniem lipna pora , byłem w grudniu w Stegnie i atmosfera u większości była pogrzebowa bo był adwent. ale jak na początku zgra sie ekipa to jest wesoło, ja byłem najmłodszy w tej paczce,ale nie było panowania wszyscy na równi .
webea1
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz

Z Torunia i planuję autobusem, bo pociągi tylko z przesiadkami :( mnie nuda tak bardzo nie przeraża ... nastawiam się na odpoczynek, wyspanie, nadrobienie w czytaniu, spacery nad morzem :)
ja miałam do wyboru Wieniec, Ciechocinek, Stegnę, Mikoszewo i Kołobrzeg a z tego co tu czytam to chyba dobrze wybrałam :)
flanker27
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 12 lut 2012 12:22

Post autor: flanker27 »

Witam. Jadę do tego ośrodka samochodzikiem 14.03.12 z Słupska. Jak ktoś zainteresowany to proszę o kontakt.
Dla tych co jadą z W-wy i Torunia - macie bezpośrenie połącznie kolejowe Kraków Płaszów - Kołobrzeg (w Kołobrzegu ok 9.20)
Czy może wybiera się jakś miła Pani?
webea1
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz

dzięki ! sprawdziłam :) ale jedzie 7,5 h w dodatku nocny :( cena taka sama jak autobus a podróż 1,5 krócej i w przyzwoitych godz :)
a propos ... jak to jest z tym zwrotem kasy za podróż, tzn. jak to się załatwia ? może ktoś wie :)
ODPOWIEDZ