Szalona Paczka
- ewasz
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 10 mar 2014 20:44
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 5
- Podziękował: 47 razy
- Podziękowano: 52 razy
Re: Szalona Paczka
A może ma dzisiaj dzień bez Forum. Każdemu należy się odpoczynek i złapanie oddechu.
-
zbigniew165
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 03 maja 2016 22:43
- Oddział NFZ: Łódzki
- Staż sanatoryjny: 10
- Podziękował: 73 razy
- Podziękowano: 97 razy
Dzisiaj musiałem iść do południa na spacer do miasta spacerkiem, ale nie na zakupy, tylko zrobić parę kilometrów, bo już od siedzenia w domu znowu waga idzie w górę.
Po południu już dwa razy spałem i po tym Covidzie widzę, że jednak coś zostało, bo czuje się zmęczony i nic mi się nie chcę, a jak wyczytałem są to następstwa po tej chorobie i coś w tym jest.
Konieczny u mnie jest wyjazd do sanatorium i po Świętach dzwonię o zwrot nad morze i będzie to pewnie Kołobrzeg.
Dziękuję Wam za troskę i zainteresowanie moją osobą
- dani888
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 12 lis 2019 20:15
- Oddział NFZ: Podlaski
- Staż sanatoryjny: 2
Właśnie przed chwilą napisałam w ,,Nocnym Gadaniu" co o tym myślę , nie miałam wyboru , poza tym wolę prawdę a nie jakieś tam bajdurzenie tylko o pogodzie i brak reakcji na posty forumowych głupoli . Chyba , że i tu nasz Ysy postawi veto
W każdym bądź razie pozdrawiam wszystkich cieplutko
- Andrzej1958
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 23 maja 2018 19:18
- Oddział NFZ: Lubelski
- Staż sanatoryjny: 5
- Podziękował: 13 razy
- Podziękowano: 79 razy
-
zbigniew165
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 03 maja 2016 22:43
- Oddział NFZ: Łódzki
- Staż sanatoryjny: 10
- Podziękował: 73 razy
- Podziękowano: 97 razy
Ja w tamtym temacie zabierałem głos sporadycznie, bo lepiej mi się rozmawia w tym temacie, chociaż i tu zagląda często osoba
, której nie lubię i nie odpowiadam na jej posty.
-
Gość
Dużo pracy po 12 godzin. Kolegów chorych zdrowi zastąpić muszą ale czytam Was uważnie.
Nie Dani
Ja nikogo nie ganię i nie mam zamiaru tego robić bo macie się czuć jak w domu, jak w rodzinie.
A czy w rodzinie i w domu nie ma zwad, kłótni, wrogów. przyjaciół, sympatii i miłości?
Otóż jest takie mądre powiedzenie: "NIE MA DOMKU BEZ UŁOMKU" i jeśli czujecie się tu jak w DOMU to bardzo mi miło
Ja toleruję wszystkich i bawcie się dobrze. Kolega HIPOKRYT nieraz przytaczał tu cytat z mojego powitalnego wpisu i nie mam zamiaru tego zmieniać.
Bawcie się dobrze a na drugą szanse, tak uważam, zasługuje każdy, nawet ten co niegdyś nam podpadł. Czyż nie jesteśmy ułomni, czyż sami , choć doświadczeni życiowo, nie popełniamy błędów? Nikt z nas nie jest idealny a nasz klonik Ruda Andzia
"Mam nadzieję że będziemy dobrze się tu czuć, bo w końcu sami powołaliśmy ją do życia.
Życzę nam wszystkim abyśmy dobrze się tu czuli, jak w rodzinie. A i goście którzy będą Nas odwiedzać, czy nawet przyłączać się do Paczki, również czuli się jak w domu i rodzinnie."
Miłego wieczoru moi kochani SZALEŃCY. Będę Was czytał uważnie nadal ale maraton w pracy skończę dopiero w piątek więc wybaczcie że nie będę się chwilowo odzywał.
-
Gość
Ysy...spoko z Ciebie facet tak trzymaj.
Nie martwcie się jutro niczym, powietrze pscjniey deszczem ale i wiosną. W końcu dojdziemy do normalności, inni niż wcześniej ale plusem jest fakt, że wiele małych rzeczy nas cieszy.
Trzymajcie się cieplutko.
-
Gość
Dani co się porobiło znowu? Nie zaglądam do wielu tematów w tym do Nocnych no bo cóż... żadna ze mnie stara gwardia niestety, ale pewna jestem, że nikt przykrości Ci celowo nie zrobił.dani888 pisze: 29 mar 2021 20:24 Hej kochani .
Właśnie przed chwilą napisałam w ,,Nocnym Gadaniu" co o tym myślę , nie miałam wyboru , poza tym wolę prawdę a nie jakieś tam bajdurzenie tylko o pogodzie i brak reakcji na posty forumowych głupoli . Chyba , że i tu nasz Ysy postawi veto.
W każdym bądź razie pozdrawiam wszystkich cieplutko![]()
.
Nosek do góry, jesteś bezpośrednią osobą a takowe (czytaj mła) czasami nadepną komuś nae odcisk. A jak ktoś jest pamiętliwy do bólu... cóż trudno.
Jutro będziemy super dzień, zobaczysz.
- dani888
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 12 lis 2019 20:15
- Oddział NFZ: Podlaski
- Staż sanatoryjny: 2