Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Hejka, hejka
Jak tu miło więc przycupnęłam na chwilkę
Porządki świąteczne wreszcie za mną, teraz czekam na fizjoterapeutę, lada moment zapuka
U mnie cały dzień słonko bryluje, pogoda iście letnia 22 stopnie, hurra wreszcie
Pozdrawiam i zdrówka życzę
Dosiadam sie i licze kawki od Atinki jeszcze dla mnie zostalo , nic nie szkodzi , ze zimna .... kto późno przychodzi.... pogoda w Świnoujściu przepiekna ... pozdrawiam Wszystkich
Gienia wie, jak dzisiaj może być w Świnoujściu i powiem szczerze, że bardzo zazdroszczę Tobie tego pobytu i tej pogody, tym bardziej, że powinienem tam też być, bo mój turnus miał się dopiero skończyć 1 kwietnia.
Zbigniewie nie smutaj pojedziesz niedługo a pogoda będzie jak marzenie
Herbatę poproszę mój ulubiony ''napój''
Genia w przelocie zagościła nie dziwię się w uzdrowisku nigdy nie ma czasu i to jest piękne
Także czekamy na totalny brak czasu w sanatorium
Dzień dobry
Spóźniona ,dopiero zagościłam ,po pracy w ogrodzie
Darmowy plener na powietrzu
Kuracyjne dołączyły ,pomimo kuracji pamiętają o nas
Skończyłam , przygotowania do Wielkanocy
Miłego popołudnia wieczoru ,pozdrawiam
Jestem bardzo zadowolona, dostałam pochwałę od fizjoterapeuty za porządne wykonywanie zadanych ćwiczeń
Popracował nade mną solidnie i mam dalej ćwiczyć.
Muszę przyznać, że o wiele lepiej się czuję co mnie bardzo cieszy, no i noce w końcu przesypiam
Teraz popołudniowa kawusia dla odprężenia mi się należy
Zbigniewie, wprawdzie o połowę lat młodszy ode mnie ale konkretny, świetny specjalista, godny polecenia