Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Marzenko na pewno wyjadę, ale tak na spokojnie bez pośpiechu i myślę, że na następny turnus się załapię.
Życzę dobrej nocki i jutro dobrej pogody w Kołobrzegu.
Gieni też dobrego wypoczynku i pogody.
Gienia nawet mi nie wspominaj, że w Świnoujściu jest piękna pogoda, bo już ci zazdroszczę pobytu , a Marzenka chyba wyjeżdża jutro, bo ona jest od 13 marca.
W Wistomie następny turnus zaczyna się 3 kwietnia.
Gienia ja też wczoraj chodziłem z krótkim, ale teraz wyszedłem na balkon i pomimo, że jest 16 stopni, to jest zimny lekki wiatr jak na razie i za ciepło nie jest. Po południu ma już napływać zimne powietrze, czyli idzie lekkie ochłodzenie.
Gienia, Zbyszku wyjeżdżam w sobotę 3.04. Jeszcze dwa dni zabiegów Myślę, że będziemy się mijać z przyjeżdżającymi , bo my do 12 godz mamy opuscić pokój
W Kołobrzegu też było cieplutko. Dziś chłodno
Marzenko, czyli ci co przyjadą na turnus będą czekać na zwolnienie pokoi.
Pogoda chyba w całej Polsce podobna i będzie trochę chłodniej, ale pozostało Wam już nie wiele czasu do wykorzystania klimatu Kołobrzegu i Gieni Świnoujścia, bo Gienia wyjeżdża 7 kwietnia. Szybko przeminął Wam pobyt.
Widocznie tak jest Zbyszku, że będą czekać albo dostaną te co nie zajęte, bo przecież pół zajęte- zamiast 400 osób jest ok 200.
Wszystko co dobre szybko się kończy
Znajoma wczoraj przyjechała do Kołobrzegu i zamiast do Megi zakwaterowani do Arki