Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Dzień dobry wszystkim
Kawkę chętnie z Wami wypiję, a potem czas zmykać do kuchni, ostanie prace czekają.
Życzę wszystkim zdrowych, spokojnych i radosnych świąt, dobrego wypoczynku i szybkiego powrotu do normalności.
Hello Szalona Paczko,
I tym, którzy już święta rozpoczęli i tym, którzy dopiero je rozpoczną życzę dużo zdrowia, radości, udanych sanatoryjnych wyjazdów i życia w normalności i jak na Szaloną przystało niech Wam wszystko się udaje i los kasy Wam nie szczędzi, by grosz można było i na zbytki czasem wydać wszędzie:kwiat:
Maryann niestety, ale wstałem o 6.30, czyli jak zwykle, ale musiałem przerwać picie kawy, bo poszedłem wymienić koszulę na inny rozmiar do sklepu i oddać dżinsy, bo nogawki za wąskie.
Już mam dosyć chodzenia, chociaż pogoda się poprawiła, jest słońce i +9,5 stopnia.
Zbyszku mogłam "dzwony" Ci sprezentować, nie czułbyś z pewnością dyskomfortu , bo "rurki" to chyba tylko dla nastalatków , chociaż my z tymi szalonymi pomysłami...
Czasami trzeba później wstać chociaż i tak się nie śpi tylko drzemie albo mocno chrapie