Budujmy pozytywne relacje - bądźmy życzliwi

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Awatar użytkownika
eluunia
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 lut 2013 16:44

Re: Budujmy pozytywne relacje - bądźmy życzliwi

Post autor: eluunia »

Czasem te relacje burza nasze emocje...które gdzieś siedzą w nas i wybuchają ...to taka ważna część nas samych ...ważna część mnie ...i wtedy piszę co czuję ...co myślę ...czasem może ranie kogoś ..nie wiem ... ;) ale wiem że gdybym nie mówiła o nich i nie pisała to bym się poddała ...poddała beznadziei ...utonęła we własnych łzach ...wiem że jeżeli ja żyję z własnymi emocjami w zgodzie to one łaskawe są dla otoczenia ;) :)czasem wydaje mi się że im więcej ciepła wypływa z mej duszy to więcej smutku się w niej gromadzi :(
Awatar użytkownika
Felice
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 09 sty 2011 10:42
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 33 razy
Podziękowano: 109 razy

Post autor: Felice »

Od zawsze wierzę w to, że co innym dobrego dajesz, to to samo odbierasz. Dobra energia dana innemu wraca w tej czy innej postaci od tego albo innego człowieka… To moja maksyma, którą kieruję się w życiu. Nie potrafię inaczej.Dlatego z siłą ufnego dziecka wierzę w życzliwe nastawienie innych i sama staram się być serdeczna,empatyczna,uśmiechnięta. Ludzie życzliwi, pozytywni, optymistyczni żyją dłużej i zdrowiej.
Awatar użytkownika
malgorzatas
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 16 lis 2013 14:16
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 6
Podziękował: 1 raz
Podziękowano: 2 razy

Post autor: malgorzatas »

:serce: :serce: Najlepszym pamiętnikiem jest serce,
Ono zapamięta tych....którzy są godni twojej pamięci :serce: :serce:
Awatar użytkownika
eluunia
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

....przecież największym cudem jest życie ...a ja wiem że żyć trzeba tak aby nie ranić ...bo może nie będzie okazji powiedzieć " przepraszam Cię bardzo "
Awatar użytkownika
malgorzatas
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 16 lis 2013 14:16
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 6
Podziękował: 1 raz
Podziękowano: 2 razy

Post autor: malgorzatas »

eluunia pisze:....przecież największym cudem jest życie ...a ja wiem że żyć trzeba tak aby nie ranić ...bo może nie będzie okazji powiedzieć " przepraszam Cię bardzo "
Eluunia,przez caly dzien moge miec odmienne zdanie jak wszyscy ;)
ale wieczorem klade sie spać pogodzona...ale nie wszyscy tak maja :oops:
słowo przepraszam nie wszystkim przechodzi przez gardło :kwiat:
Ale zobaczysz ,bliżej świat jacy bedziemy dla wszystkich życzliwi...no wlaśnie..slowo życzliwi
jakie ważne slowo :serce: :serce: :serce:
Awatar użytkownika
eluunia
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Małgoś ja już pisałam....szanujmy odmienne zdanie ...ja nie jestem kopią innej osoby ..ja myślę inaczej ...inaczej piszę :roll:..może właśnie z tego powodu wiele osób mnie nie lubi ...ale wiele mnie za to bardzo lubi ...no cóż przecież jeszcze się nie urodził aby wszystkim dogodził :lol: :lol: i wiele jest osób co jest im obojętne co piszę jak piszę ...przechodzą nad moimi wpisami jak pochód pierwszomajowy :lol: ...pozostaje się tylko przyzwyczaić do tego ;) :) wiesz ja w swoim życiu z życzliwości dostałam takiego kopniaka w cztery litry że pozbierałam się w mig ...ale i z życzliwości można kota zagłaskać ...sama nie wiem co wybrać ... :evil: ..co jest lepsze ...ale wiem że jestem sentymentalną idiotka dla której wszystko ma znaczenie a szczególnie człowiek :serce: a jeżeli kogoś uraziłam moimi wpisem to bardzo przepraszam .. :kwiat:....i jak sama napisałaś że najlepszym pamiętnikiem jest serce ...które często krwawi ale wybacza ...albo blizny powodują że robi się jak skała ;) ...
Zablokowany