Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Dzień dobry ,poranna zmiana
Ysy ,poranna kawusia ,zapewne bardzo ciepła ,aż para bucha
Zimno za oknem ,śnieg deszcz ,pochmurnie
Cisza w eterze ,hello nocne marki
Kuracyjne w domku ,inni oczekują na wyjazd
Jak zawsze w pracy ,klikam pozdrowienia
Trzymajmy się w zdrowiu
Cześć Nocne,
Gadanie nocą przy pełni i porannej rosie to jest to co lubię z Wami robić i już czekam tylko, kiedy nocki będą cieplejsze, żeby na tej trawie z Wami się spotkać
Gieniu, Ewano, Ysy, Andrzeju miło jest się z Wami spotkać, chociaż tylko tu na Forum, to mam nadzieję,
że wkrótce razem przy księżycu rozmowy długie na nas czekają
Gieniu, napisz kilka zdań jak Twój sanatoryjny pobyt wyglądał, bo mój numerek spada zgrabnie i już nie mogę się doczekać wyjazdu
Nocna mniej ,rano trzeba wstać do pracy
Zenek zagościł ,dawno nie było na forum
Gienia napisze opis kuracji ,dajmy jej odetchnąć , załatwić sprawy , pranie ciuszków z kuracji itp .
Nie lubię dnia powrotu z kuracji ,powroty do szarej rzeczywistości
Szron zimno ,ale zapowiada się pogodny dzień
Miłego pogodnego dnia ,pozdrawiam
Witam po tym pogodnym dniu-oby były coraz cieplejsze ,Grażynka na kwiaty w ogrodzie chucha żeby szybciej się pokazały Gienia pralkę ...okupuje ,sporo miłych wiadomości-których nigdy dość, teraz już wiem czemu ostatnio tyle śniegu padało-bo Zenek z łopatą się...zjawił Pozdrowienia ,Serdeczności i Buziole Przesyłam ,Miłego popołudnia i wieczoru
Dzień dobry
Pobudka nocne marki cisza w eterze
Pogodny dzień ,nareszcie ocieplenie
Weekend sobota ,nie pracuję ,wyjazd Poznań ,świętuję wnusi 2 latka
Odpoczynek ,kiedyś trzeba ,należy się po pracy
Kuracyjni wyjazdowi ,dalszego super wypoczynku
Nutka na dzień dobry ,miłego pogodnego dnia ,pozdrawiam https://www.bing.com/videos/search?q=yo ... ORM=VDRVRV
Ostatnio cisza w eterze ,nikogo nie ma
Dobrze że Gienia z poranną kawusią zagościła ,zawsze raźniej
Zapach kawy ,mnie nie obudził ,dawno wstała dzień zaliczała
Pochmurny dzień ,deszcz wisi w powietrzu
Już w pracy ,otwieram laptop i witam się z Wami
Miłego pogodnego dnia ,pozdrawiam