Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Nieeee, już poświąteczna ...
Nie wiedziałem, że z Ciebie taki wampirek , a to że jesteś taka sumienna i dokładna i obowiązkowa to już wiem
Żyły to mi uciekają właśnie przed takimi pielęgniarkami .... wiele jest tak wprawionych , że z zamkniętymi oczami mogłyby pobierać
Od przyszłego tygodnia ma być nawet powyżej 20 st, ale później ochłodzenie i deszczyk
No,nie do końca wampirek pić,to nie,ale psuć krew,to potrafię na cacy
Właśnie,za chwilę ciepło się zrobi,to się porobi jeszcze trochę nie ma gdzie się spieszyć
Teraz,to chyba takie przerywniki pogodowe będą.... czas na prace i odpoczynek
A to ciekawe, bo jakoś tego nie zauważyłem .... chyba że gdzie indziej wpatrzony byłem
Ja też tak uważam , że jak już będzie ciepełko to wtedy lepiej wszystko wychodzi ... a po każdej pracy musi być odpoczynek, chyba że to jest przyjemna, to się na nic nie zwraca uwagi, a i czas jakby też inny był
Andy ,bliska droga po bułeczki ,teraz wiem kto nam będzie pieczywo przynosił
Ociepla się pogodnie ,ogródek pąkuje ,zimowe krzewy kwitną
Joni ,sekator wrrrre tuje tylko żeby krzywo nie było
Spokojnie w pracy ,ale póżniej kto wie
Zapomniałam zapytać Joni , jakiś zwrocik
Już nie mydl ludziom oczu,że Ci pod górkę ciężko
Napatrzyłam się,to wiem .... jakby Ci skrzydła doprawić, tobyś fruwał pod górkę
A jeszcze teraz,jak Ci odmłodzą kolanko,to i tym wyższym dasz radę
To co .... Trzy Korony i Sokolica następną razą
Grażynko pierwszy telefon wykonany, miła pani....prooossze zadzwonić później bo awarie systemu mamyto będę próbować za godzinę, a teraz reszta drzewek czeka na fryzjera
Siedzę sobie przy plaży... zajrzałam na chwilunię i czy moje serducho wyczuwa pewną osóbkę , która obecnie oddana kuracji coś się nie odzywa? Jeżeli tak miło mi ponownie Panią czytać kochana.
A wszystkim cudownego dnia życzę.
oczywiście to ja , jedynie żeby było poważniej to napisałam się z dużej literki i cyferkę "doflancowałam" - och odrobina dumy
Żeby napisać opinię trzeba się zalogować , niestety nie ma formy gościnnej