Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Baśka jak ja się cieszę,że Cię widzę
Nie wiem jak długo będę się cieszyć ale wykorzystuję sytuację i cieszę się
W końcu może na śniadanie jakiegoś szczawiu się zje,a nie tylko jaja w śmietanie
Jak mi przeszczep zrobią na plecach , to masz rację że fruwał będę
Jak tylko dojdę do siebie , to czemu nie
cześć Basiu , wszyscy powagi nabierają , a ja siwieję
Proste tak, ale bez skrzydełek , a jak o tych górnolotnych fruwania mówisz to zdecydowanie inne rosną
Rozwaga to jest potrzebna na przejściu dla pieszych , a o Belzebubie to pierwsze słyszę
Kochani, bawię się we fryzjera tuji, a w przerwie myślę sobie....a zadzwonię po zwrot i miła pani mówi jest Arka Kołobrzeg mam czekać na telefon z NFZ w poniedziałek czy to dostanę...trzymać kciuki, jeśli tak to od 20.04 jestem w Kołobrzegu i wdycham jodjestem podekscytowana