Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Dzięki za uważanie.
No tak ... dobry bajer, to połowa sukcesu.
Morze to też nie moja bajka. Kocham góry, a szczególnie Tatry. Kierunek morze, to wybór raczej racjonalny - te inhalacje jodem.
No tak,to już nie te latka,żeby przyjemności stawiać na pierwszym planie
Czas pomyśleć o tym najważniejszym..... zdrówku
Ja tam płuca jeszcze solidne mam,to mogę hasać po górkach
Hej. Góry to ja mam rzut kamieniem nasze morze jest super, cieszę się, właśnie już mam wpis na przeglądarce że Arka ul Sułkowskiego jak miło, trzeba urlop szybko załatwić, bilet zarezerwować i fruuu tylko kurde sklepy zamknie to cienko z garderobą jest