Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Temat rowerów aktualny jeżeli będą chętni i nie będzie padać. Jedziemy do Podczela, tempo spacerowe więc każdy da radę. Rowery we własnym zakresie. Prawie w każdym ośrodku są wypożyczalnie. W Mesko rower kosztuje 5zł/h, cały dzień to koszt 25zł i jeżeli ktoś z zewnątrz chciałby wypożyczyć to potrzebny jest dowód, gotówka i nie ma problemu. Na rower miejski potrzebna jest aplikacja , rejestracja i na dłuższy czas się nie opłaci bo trzeba mieć wkład chyba 15 zł na początek, bez tego nie rozpoczniesz wypożyczenia, koszt roweru miejskiego w zależności od czasu, trzecia godzina i kolejna to już 10 zł/h. Spotkanie dzisiaj przy Perle Bałtyku g.15.
Ach, te przejażdżki rowerowe po pìeknych trasach w Kołobrzegu A do Podczela to szczególnie i dalej do Ustronia Morskiego pozdrawiam i życzę udanej wyprawy
Już wiem, że ta wycieczka do Ustronia Morskiego nie zaszkodziła wycieczkowiczom, bo jeszcze mieli siłę na spotkanie na plaży do 21.30. Niestety ja miałem najdalej do Verano i musiałem się zerwać wcześniej z tego spotkania. Oj działo się