Szalona Paczka

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
mariolaa
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 16 mar 2011 20:33

Re: Szalona Paczka

Post autor: mariolaa »

Dani współczuję, ale nie odpuszczaj, zbieraj dokumenty i odwołuj się, pilnuj terminu aby nie przerwać postępowania aby czegoś nie przeoczyć. Masz rację są tam osoby i lekarze niejednokrotnie z przypadku. Wiadomo, ze chcą jak najmniej pozytywnie załatwić. Im więcej mocnych argumentów użyjesz to lepiej. Trzymam kciuki. Też miałam wiele kłopotów ale dotyczyło wypłaty zasiłku chorobowego. Z jednej strony chcieli zabrać zasiłek a inne osoby z tej samej instytucji pomogły. Pilnować należy oprócz dowodów zdrowotnych także i tych formalnych. Każde potknięcie wykorzystują. Pozdrawiam. :kwiat: :serce: Mariola
Awatar użytkownika
dani888
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 12 lis 2019 20:15
Oddział NFZ: Podlaski
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: dani888 »

Mazrenko , Atinko , Ewanko , Bardzyku , dziękuję kobietki :serce: :kwiat: za wsparcie i słowa otuchy , zajrzałam jeszcze na NS i widzę , że mam tu Przyjaciół , aż mi lżej na duszy .
Powiem prawdę - dziś miałam mieszane uczucia ale dzięki Wam wiem , że żyję , walczę dziewczyny i nie ma innej opcji , buziole , dam znać .
Awatar użytkownika
dani888
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

mariolaa pisze: 12 kwie 2021 21:02 Dani współczuję, ale nie odpuszczaj, zbieraj dokumenty i odwołuj się, pilnuj terminu aby nie przerwać postępowania aby czegoś nie przeoczyć. Masz rację są tam osoby i lekarze niejednokrotnie z przypadku. Wiadomo, ze chcą jak najmniej pozytywnie załatwić. Im więcej mocnych argumentów użyjesz to lepiej. Trzymam kciuki. Też miałam wiele kłopotów ale dotyczyło wypłaty zasiłku chorobowego. Z jednej strony chcieli zabrać zasiłek a inne osoby z tej samej instytucji pomogły. Pilnować należy oprócz dowodów zdrowotnych także i tych formalnych. Każde potknięcie wykorzystują. Pozdrawiam. :kwiat: :serce: Mariola
Mariolu , dzięki wielkie kochana , zrobię wszystko co mogę , na pewno nie odpuszczę . Za kciuki dzięki wielkie chpoć powiem Ci , że ta wiadomość z ZUZ-u a właściwie od orzeczniczki zbulwersowała mnie strasznie . Mam głowę uciąć czy co ? Buziole :serce: :kwiat: .
P.s. będę walczyć.... Pozdrawiam cieplutko .
zbigniew165
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 03 maja 2016 22:43
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 10
Podziękował: 73 razy
Podziękowano: 97 razy

Post autor: zbigniew165 »

Tak basen solankowy mam na miejscu, bo tam, gdzie jest baza zabiegowa.
Ćwiczenia są bez przyrządów, tylko przy poręczach i oczywiście dostali basen ci co przyjechali przed turnusem lub wcześnie rano w dniu rozpoczęcia turnusu.
Ogólnie fizjoterapeuci profesjonalni i bez problemu można wcześniej zrobić zabiegi. :)
Awatar użytkownika
ewasz
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 10 mar 2014 20:44
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 5
Podziękował: 47 razy
Podziękowano: 51 razy

Post autor: ewasz »

Dani i taka postawa mi się podoba - do boju kochana :D
ogrodnik
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 02 sty 2021 19:47

Post autor: ogrodnik »

Przepraszam za zakłócenia w temacie. Odnośnie lekarzy w ZUS. Mnie też uleczyli bardzo szybko, ale nie o tym.
Lekarze orzecznicy w ZUS dorabiają do pensji, a nie pracują tam, kogo zatem mają mieć na uwadze? Pracodawcę i jego interesy czy pacjentów?
A może pacjent nie pójdzie do sądu, i kasa zostaje. Ekonomia.
A takich ludzi co odpuszczają jest naprawdę sporo. Wnioski z tego co napisałem Dla Dani888 indywidualne.
Gość

Post autor: Gość »

Dani nie odpuszczaj dziadom z Państwa w Państwie. To uzdrowiciele pierwszej klasy... są choroby ciężkie i nieuleczalne, które wielu z nas zna z autopsji. I co...za marne 800 złotych sprowadzają Cię do poziomu sutereny.
Trzymam mocno kciuki.
U mnie lodowato, pada deszcz, nie zabrałam ładowarki do mamy zatem szybciutko looknąć muszę i uciekać.
Śpijcie dobrze.
Awatar użytkownika
dani888
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Ewuniu , Ogrodniku , Majeczko , dziękuję Wam z całego serca za słowa wsparcia , otuchę i jakąś nadzieję :serce: . Teraz spróbuję zasnąć i Wam życzę dobrej nocy , pozdrawiam serdecznie .
Ciężko mi ale muszę wziąć się w garść jakoś , do miłego....
Awatar użytkownika
ewasz
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 10 mar 2014 20:44
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 5
Podziękował: 47 razy
Podziękowano: 51 razy

Post autor: ewasz »

Dani, przede wszystkim jak wiesz, musisz odpocząć, uspokoić się bo nerwy są złym doradcą.
Mamy miękkie serca to doopy musimy mieć twarde i twardo stąpać po ziemi,
Papatki, kolorowych snów :kwiat: :serce:
Awatar użytkownika
dani888
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Kolorowych i bez bólu snów Ewciu :kwiat: :serce: .
Jutro będzie lepiej.....
ODPOWIEDZ