Szalona Paczka
Re: Szalona Paczka
- dani888
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 12 lis 2019 20:15
- Oddział NFZ: Podlaski
- Staż sanatoryjny: 2
Powiem prawdę - dziś miałam mieszane uczucia ale dzięki Wam wiem , że żyję , walczę dziewczyny i nie ma innej opcji , buziole , dam znać .
- dani888
- Super Kuracjusz

Mariolu , dzięki wielkie kochana , zrobię wszystko co mogę , na pewno nie odpuszczę . Za kciuki dzięki wielkie chpoć powiem Ci , że ta wiadomość z ZUZ-u a właściwie od orzeczniczki zbulwersowała mnie strasznie . Mam głowę uciąć czy co ? Buziolemariolaa pisze: 12 kwie 2021 21:02 Dani współczuję, ale nie odpuszczaj, zbieraj dokumenty i odwołuj się, pilnuj terminu aby nie przerwać postępowania aby czegoś nie przeoczyć. Masz rację są tam osoby i lekarze niejednokrotnie z przypadku. Wiadomo, ze chcą jak najmniej pozytywnie załatwić. Im więcej mocnych argumentów użyjesz to lepiej. Trzymam kciuki. Też miałam wiele kłopotów ale dotyczyło wypłaty zasiłku chorobowego. Z jednej strony chcieli zabrać zasiłek a inne osoby z tej samej instytucji pomogły. Pilnować należy oprócz dowodów zdrowotnych także i tych formalnych. Każde potknięcie wykorzystują. Pozdrawiam.![]()
Mariola
P.s. będę walczyć.... Pozdrawiam cieplutko .
-
zbigniew165
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 03 maja 2016 22:43
- Oddział NFZ: Łódzki
- Staż sanatoryjny: 10
- Podziękował: 73 razy
- Podziękowano: 97 razy
Ćwiczenia są bez przyrządów, tylko przy poręczach i oczywiście dostali basen ci co przyjechali przed turnusem lub wcześnie rano w dniu rozpoczęcia turnusu.
Ogólnie fizjoterapeuci profesjonalni i bez problemu można wcześniej zrobić zabiegi.
Lekarze orzecznicy w ZUS dorabiają do pensji, a nie pracują tam, kogo zatem mają mieć na uwadze? Pracodawcę i jego interesy czy pacjentów?
A może pacjent nie pójdzie do sądu, i kasa zostaje. Ekonomia.
A takich ludzi co odpuszczają jest naprawdę sporo. Wnioski z tego co napisałem Dla Dani888 indywidualne.
-
Gość
Trzymam mocno kciuki.
U mnie lodowato, pada deszcz, nie zabrałam ładowarki do mamy zatem szybciutko looknąć muszę i uciekać.
Śpijcie dobrze.
- dani888
- Super Kuracjusz

Ciężko mi ale muszę wziąć się w garść jakoś , do miłego....
- ewasz
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 10 mar 2014 20:44
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 5
- Podziękował: 47 razy
- Podziękowano: 51 razy
Mamy miękkie serca to doopy musimy mieć twarde i twardo stąpać po ziemi,
Papatki, kolorowych snów