Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Pociąg ma jedną zaletę, można w nim kości rozprostować no i być w miarę rano na miejscu. Zwrot kosztu dojazdów w ostatni tydzień pobytu - w pierwszym wypełniasz oświadczenie i dajesz bilety. (tak było przynajmniej w Aleksandrowie Kujawskim).
pozdrawiam wszystkich i do zobaczenia na turnusie.
W razie w - pisać.
webea1 pisze:Z Torunia i planuję autobusem, bo pociągi tylko z przesiadkami mnie nuda tak bardzo nie przeraża ... nastawiam się na odpoczynek, wyspanie, nadrobienie w czytaniu, spacery nad morzem
ja miałam do wyboru Wieniec, Ciechocinek, Stegnę, Mikoszewo i Kołobrzeg a z tego co tu czytam to chyba dobrze wybrałam
ze spania pewnie nici w Stegnie śniadanie o 8 było
19.02.2012r.Ja jadę z Warszawy Centralnej pociągiem o 23.24 na miejscu jest o 10.30 jest to długo bo aż 12 godz(ale można wykupić sobie tanie kuszetki ) lecz tak jak ja jestem po operacji kręgosupa to dla mnie jazda autobusem nie wchodzi w grę.Będę na miejscu to napiszę wrażenia po kilku dniach bo biorę ze sobą kompa i internet:)Pozdrawiam wszystkich:)
Jeszcze jedno rozmawiałam z osobą,która aktualnie tam przebywa i niestety niepochlebne opinie się sprawdziły mam jednak nadzieję że jakoś to wytrzymam bo w innym przypadku będą mnie musieli wysłać drugi raz do sanatorium ale tym razem na leczenie nerwicy
ok rano nie pośpimy ale noc długa ! skoro o 21.30 wszyscy mają być w łóżeczkach ...jak na kolonii ha ha
nie pamiętam kiedy o tej porze kładłam się spać ostatnio
Ewa 1106 pisze:Tu niestety (podobno) kontrolują i to codziennie
gestapo , godzina policyjna, gorzej jak na kolonniach normalnie jak byśmy byli upośledzeni, a my z głowami mamy ok, ale widocznie oni maja cos z głowami