Świnoujście, które sanatorium polecacie

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
forumowicz

Re: Swinoujscie króre sanatorium polecacie

Post autor: forumowicz »

Witaj Janku :) musisz mieć dobry układ w NFZ :roll: że szukasz sobie sanatorium na przydział ;) :lol: :lol:
Awatar użytkownika
grazynamackowiak
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 11 maja 2014 19:33
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 5
Podziękował: 31 razy
Podziękowano: 31 razy

Post autor: grazynamackowiak »

Witam :kwiat: w Świnoujściu polecam sanatorium Bursztyn ,Swarożyc te sanatoria nie mają bazy zabiegowej trzeba chodzić
do Zakładu Przyrodoleczniczego ,następnie sanatorium Energetyk z bazą zabiegową na miejscu :roll:
Każdy z kuracjuszy ma swoje zdanie spostrzeżenia a to jest moje zdanie pozdrawiam kuracjuszy :kwiat:
janekmazowsze
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 28 gru 2012 09:19

Post autor: janekmazowsze »

Dzięki bardzo za wszystkie podpowiedzi Ciocia moja w której imieniu pisałem dostała skierowanie do Bursztynu na pierwszy turnus w 2015 roku ale zrezygnowała z wyjazdu i odesłała to skierowanie Mówiła mi że słyszała od wielu osób że pierwszy turnus w nowym roku w Świnoujsciu to straszna chała i nie warto tam jechać i że lepiej odesłać to skierowanie z odpowiednim uzasadnieniem i jechać w innym terminie
Awatar użytkownika
Felice
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 09 sty 2011 10:42
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 33 razy
Podziękowano: 109 razy

Post autor: Felice »

W ten to właśnie sposób w styczniu będzie niewykorzystana połowa miejsc w sanatoriach....a my posiedzimy i ponarzekamy sobie na kolejki.Widocznie ciocia nie jechała w celach leczniczych ;) :( ,bo wtedy każdy termin byłby dobry.
Powiem więcej w Bursztynie w innym terminie raczej wielkich szans nie ma,bo jest to dość ekskluzywne miejsce w większości wykorzystywane przez komercję.
kysia
Na forum od: 25 sie 2018 22:38
Oddział NFZ: Świętokrzyski

Post autor: kysia »

Bursztyn -budynek przy promenadzie odnowiony zewnatrz ale srodek pozostawia wiele do życzenia. Na zabiegi daleko ,personel niemily. Jedzenie codziennie jedno i to samo, dużo, ale niesmaczne .Nie polecam. A juz jako komercja to porażka drogo,jes duzo fajniejszych miejsc i do tego sporo taniej.
Awatar użytkownika
aqqu57
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 25 gru 2016 22:01
Oddział NFZ: Zachodniopomorski
Staż sanatoryjny: 1

Post autor: aqqu57 »

Jakiś czas temu byłem w Sasance i oceniam ten pobyt pozytywnie,Szerszy opis jest na stronce tego forum;;
viewtopic.php?f=3&t=17736&hilit=sasanka ... j%C5%9Bciu .
Pozdrawiam Maxyymilian. :kwiat:
forumowicz

Re: Świnoujście, które sanatorium polecacie

Post autor: forumowicz »

Ja byłam trzykrotnie prywatniećwiczenia Bursztynie. Uwielbiam architekturę tego budynku. Wtedy jeszcze o posiłki ( świetne a jestem wybredna) i zabiegi były na miejscu. Teraz bieganie do Rusalki na zabiegi i jedzenie do Swarozyca. Ceny kosmiczne. Całe Świnoujście nie jest już takie jak kiedyś. Wszechobecna komercja nastawiona na Niemców.
ODPOWIEDZ